Ce sunt jocurile chat pe platforma de bingo online?

La Vlad Cazino, mereu incercam sa-I facem pe prietenii care ne trec pragul sa se simta speciali. Tocmai din acest motiv, Vlad, impreuna cu nastrusnicele lui ajutoare, au surubarit si au creat o serie intreaga de jocuri chat, care nu doar ca le ofera jucatorilor posibilitatea sa castige premii grozave, insa va transforma intreaga experienta de bingo in ceva special. Arunca un ochi pe insiruirea de mai jos si afla cateva detalii despre toate jocurile chat disponibile pe platforma noastra de bingo online.

 

Anagrams:

Moderatorul de pe chat va preciza subiectul anagramei, de exemplu sport, insiruind literele intr-o ordine aleatoare, de exemplu blofta. Pentru a castiga, va trebui sa scrii “ANAGRAM”, apoi sa intuiesti raspunsul. Prima persoana care raspunde corect dupa numaratoarea inversa de la 5 la 1, va primi bonusul de bingo. Tine minte, trebuie sa scrii “Anagram”, inainte de a posta raspunsul tau, altfel acesta nu va fi valid.

Prefix: Anagram

Pozitia: Prima

 

Birthdays: 

Ofera-I moderatorului de chat ziua ta de nastere in forma DD/MM/YY (exemplu 23/11/88). Atunci cand cele trei numerel ale zilei tale de nastere sunt extrase, trebuie sa urli “Birthday”, iar numerele iti vor aduce castigul. Jucatorii care au prinse doar doua numere (exemplu 05/05/69) vor trebui sa aleaga un al treilea numar, pentru ca jocul sa fie acelasi pentru toti.

Prefix: Birthday

Pozitia: Prima varianta corecta extrasa

 

Devils:

Urmareste trei numere care se termina in 6, iar cand ai prins trei astfel de numere care se termina in cifra binecunoscuta, strica “DEVILS” in chat.

Prefix: DEVILS

Pozitia: Va fi anuntata inainte de startul jocului de bingo

 

Fill in the Blank:

Moderatorul chatului va va intreba in legatura cu un citat, o rima, carte sau film. Va urma o numaratoare inversa de la 5 la 1. Jucatorii vor trebui sa completeze cu alegerea lor. Prima persoana care va intui termenul lipsa, va castiga bonusul de bingo (exemplu: hei tramvai, cu ________ si tras de cai). Intuirea cuvantului nu e suficienta, dupa scrierea termenului lipsa va trebui sa scrie si “BLANK fiddle”.

Prefix: Blank

Pozitia: Prima

 

Hungry: 

Moderatorul chatului va ofer ca indiciu prima litera dintr-un anumit fel de mancare sau gustare. Prima persoana care scrie “hungry”, urmat de raspunsul corect, incadrat in numaratoarea inversa, de la 5 la 1, va castiga. De exemplu: Mic dejun – BS = bacon sandwich

Prefix: Hungry

Pozitia: Prima

 

Karaoke Queen: 

Moderatorul chatului va oferi ca indiciu un vers dintr-un cantec binecunoscut. Prima persoana care scrie “Karaoke” si ofera raspunsul corect privind numele cantecului, incadrat in numaratoarea inversa de la 5 la 1, va pune mana pe bonus. De exemplu, “Young and sweet, only seventeen” = Dancing Queen.

Prefix: Karaoke

Pozitia: Prima

 

Lucky Number:

Scrie-I moderatorului de chat un numar aleator de la 1 la 90/75/80 (in functie de ce tip de bingo joci). Atunci cand numarul tau e extras, scrie “Luck Number” + numarul tau si vei castiga!

Prefix: Lucky Number

Pozitia: Prima

 

Mines A Double:

Jucatorii vor trebui sa urmareasca numerele duble, de exemplu 11, 22, 33, etc. Atunci cand un numar dublu este extras, jucatori vor trebui sa scrie “Mines A Double” alaturi de numarul dublu observat si vei castiga.

Prefix: Mines a Double

Pozitia:  Va fi anuntata inainte de startul jocului de bingo

 

Movie Madness:

Moderatorul chatului va spune numele unui persoanaj dintr-un film binecunoscut, iar pentru a participa va trebui sa scrii “movie”, apoi sa postezi raspunsul. Prima persoana care identifica corect numele filmului din care face parte acel personaj, va castiga bonusul de bingo online. Raspunsul va trebui oferit in 5 secunde!

Prefix: Movie

Pozitia: Prima

 

Missing Vowels: 

Moderatorul chatului va posta un cuvant de la care lipsesc anumite litere. In intervat de 5 secunde, participantii vor trebui sa scrie cuvantul complet, pentru a castigat. Cel mai ager dintre ei va fi premiat. (Exemplu B_NG_ = BINGO)

Prefix: N/A

Pozitia: Va fi anuntata inainte de startul jocului de bingo

 

Opposites: 

Moderatorul chatului va mentiona un cuvant in chat. Jucatorii vor trebui sa intuiasca antonimul acestuia si sa posteze raspunsul corect pe chat, intr-un interval de 5 secunde. Primul venit, primul servit. (Exemplu: Up=Down)

Prefix: N/A

Position: Va fi anuntata inainte de startul jocului de bingo

 

Sirens:

Va trebui sa urmaresti trei numere care se termina in 9, iar cand acestea au fost extrase, va trebui sa scrii in chat “SIRENS”.

Prefix: Sirens

Pozitia: Va fi anuntata inainte de startul jocului de bingo

 

Trivia: 

Moderatorul chatului va pune anumite intrebari aleatoare de joc trivia. Prima persoana care scrie “TRIVIA” si ofera raspunsul corect, va castiga bonusul bingo. E foarte important de scris inaintea raspunsului cuvantul “trivia”, altfel premiul nu va fi validat. Si aici avem intervalul de 5 secunde.

Prefix: Trivia

Pozitia: Va fi anuntata inainte de startul jocului de bingo

 

Twister:

Moderatorul chatului va oferi un anumit sir de numere. Pentru a castiga, va trebui sa astepti pana cand aceste numere sunt extrase, sau opusul lor, iar apoi sa scrii in chat “TWISTER”, alaturi de numerele pe care le-ai observat.

Prefix: Twister

Pozitia: Va fi anuntata inainte de startul jocului de bingo

 

Jump:

Scrie-i moderatorului de chat 5 numere care sunt intr-o anumita progresie., spre exemplu 3, 5, 7, 9 si 11. Atunci cand numerele tale au fost extrase, scrie repede “Jump”, iar apoi insiruieste numerele, pentru a castiga!

Prefix: Jump

Pozitia: Prima

 

Cube:

Ofera-I moderatorului de chat un numar. Pentru a castiga, trebuie sa formezi un patrat care include numarul tau, alaturi de alte numere. Atunci cand numarul tau, plus alte trei numere formeaza un patrat, trebuie sa scrii “Cube” si sa insirui cele patru numere.

Prefix: Cube

Pozitia: Prima

 

Bingo:

Scrie-I moderatorului de chat cate un numar pentru fiecare litera care formeaza cuvantul B, I, N, G si O. Atunci cand sunt extrase toate cele cinci numere alese de tine, trebuie sa scrii “Bingo”, urmat de insiruirea celor cinci numere ale tale.

Prefix: Bingo

Pozitia: Prima

 

Blackjack:

Ofera-I moderatorului de chat trei numere care insumate sa dea cifra 21. De exemplu, 5,6 si 10. Atunci cand numerele tale vor fi extrase, scrie “Blackjack + numerele tale” si vei castiga!

Prefix: Blackjack

Pozitia: Prima

 

Corners:

Ofera-i moderatorului de chat numerele din colturile cartonaselor tale (exemplu 1, 15, 61, 75). Atunci cand numerele tale sunt extrase, scrie “Corners + numerele tale” si vei castiga!

Prefix: Corners

Pozitia: Prima

 

Mirrors:

Scrie-I moderatorului chatului doua numere care sunt in oglinda, de exemplu 12 si 21. Atunci cand numerele tale vor fi extrase, scrie repede pe chat “Mirrors plus numerele tale” si vei castiga!

Prefix: Mirrors

Pozitia: Prima

 

Gin:

Ofera-i modetatorului de chat cate un numar pentru fiecare coloana formata din literele G, I si N. De exemplu 46, 16 si 31. Atunci cand numerele tale sunt extrase, scrie “Gin plus numerele tale” si castiga!

Prefix: Gin

Pozitia: Prima

 

Gogo:

Ofera-i moderatorului doua numere pentru fiecare dintre cele doua coloane, G si O. De exemplu, 46, 47, 61, 61. Atunci cand numerele tale sunt extrase, scrie “Gogo plus numerele tale” si castiga!

Prefix: Gogo

Pozitia: Prima

 

Lovely Legs:

Scrie-i moderatorului de chat doua numere care sa contina cifra 1, de exemplu 12 si 51. Atunci cand numerele tale vor fi extrase, scrie repede “Lovely Legs plus numerele tale” si castiga!

Prefix: Lovely Legs

Pozitia: Prima

 

Tic Tac Toe:

Ofera-i moderatorului de chat trei numere consecutive care sunt pe o linie diagonala, orizontala sau verticala. Atunci cand numerele sunt extrase, scrie “TTT plus numerele tale” si vei castiga!

Prefix: Tic Tac Toe (TTT)

Pozitia: Prima

 

Megaladder:

Ofera-I moderatorului de chat patru numere consecutive, de exemplu 12, 13, 14 si 15. Atunci cand aceste numere sunt extrase, scrie “Megaladder plus numerele tale” si vei castiga!

Prefix: Megaladder

Pozitia: Prima

 

Friends:

Ofera-i moderatorului de chat cinci numere, alaturi de numele unui prieten. De exemplu 1,5, 7, 21 si 52 + numele. Atunci cand numerele sunt extrase, scrie “Friends plus numerele tale” si vei castiga alaturi de prietenul tau 1bb.

Prefix: Friends

Pozitia: Prima

 

Joacă acum Bingo online!