Cum sa joci bingo online - Ghidul Incepatorului

august 27, 2018

Dat fiind faptul ca avem pe platforma vampirului nostru drag are mai multe tipuri de jocuri de bingo online, intelegem ca poate fi putin dificil de inteles diferenta dintre ele, in special pentru incepatorii aflati la inceput de drum.

Tocmai din acest motiv, echipa de la Vlad Cazino am decis sa realizam un ghid practic care subliniaza cateva dintre regulile generale privind cum se joaca jocul de bingo online pe bani reali. Citeste cu atentie sugestiile noastre, deoarece te pot ajuta sa obtii mai multe castiguri.

 

Componentele principale ale jocului de bingo online

Ecranul principal al jocului de bingo online are structurata informatia dupa cum urmeaza:

  • Cartonasele tale
  • Numarul curent si alte numere ce au fost extrase
  • O lista cu ceilalti jucatori
  • O camera de chat unde poti dialoga cu ceilalti jucatori, chiar in timpul jocului

 

Cum sa joci bingo online

Sa incepem: Platforma de bingo online de la Vlad Cazino iti ofera sansa de a juca complet gratuit. Atunci cand iti deschizi un cont, ai posibilitatea de a accesa in primele sapte zile, “Camera incepatorului”.

Practic poti juca complet gratuit, fara a depozita bani, iar castigurile obtinute pot fi transformate in bani cash. Totul ca tu sa te familiarizezi cu cea mai buna platforma pentru jocuri bingo.

Vei primi trei cartonase per joc si de asemenea vei avea posibilitatea de a schimba impresii cu ceilalti jucatori.

Nu e nevoie sa tii socoteala numerelor extrase, deoarece procesul e unul automatizat, ca tu sa te bucuri de cea mai buna experienta posibila.

 

Jocul de bingo online pas cu pas:

  • Cumperi unul sau mai multe cartonase
  • Atunci cand jocul incepe, numere aleatoare vor fi extrase
  • Pe cartonasele tale, aceste numere vor fi bifate in mod automat
  • In cazul in care reusesti sa obtii o combinatie castigatoare, aceasta iti va fi creditata instant

 

Socializarea in jocul online de bingo

Dupa ce vei petrece un timp pe platforma de bingo online a lui Vlad, vei incepe sa recunosti anumiti jucatori. In timp iti poti face noi prieteni si puteti schimba impresii.

Cu toate ca acest aspect al socializarii nu este obligatoriu, jucatorii avand posibilitatea de a juca fara a comunica cu altii, cu siguranta e o latura care da o frumusete aparte acestui joc, prin care iti poti face noi prieteni.