Descopera diferitele tipuri ale jocului de bingo online

Un aspect grozav la jocul de bingo online e ca exista variatiuni diferite ale acestui joc, care te vor tine mereu conectat si nu iti permit sa te plictisesti.

Faptul ca la Vlad Cazino avem mai mullte tipuri de jocuri bingo nu trebuie sa te intimideze. Nu e greu deloc, dimpotriva, aceste jocuri diferite reprezinta modalitati in plus ca tu sa obtii castiguri si sa te distrezi.

Odata ce ti-ai achizitionat un cartonas la jocul de bingo online, nu trebuie sa iti mai bati capul cu validarile, deoarece sistemul nostru inovativ bifeaza automat pentru tine numerele, ba chiar te anunta de fiecare data cand ai castigat.

In randurile de mai jos, am detaliat succint fiecare dintre tipurile de jocuri pe care vampirul Vlad le are in cazino.

 

Jocul de bingo online 75-Ball

In cadrul acestui joc, cartonasul e unul patratic si cuprinde 5 randuri si 5 coloane. Fiecare casuta contine cate un numar, mai putin cea din centru, care e “gratuita”, pentru toata lumea.

Exista 5 premii care pot fi castigate in orice joc de bingo online la Vlad Cazino:1 linie, 2 linii, 3 linii, 4 linii si 5 linii. Jucatorul care are bifate toate numerele pe o linie orizonatala, verticala sau diagonala va castiga premiul pentru o linie.

 

Jocul de bingo online 75-Ball Variant

Este cunoscut ca si “pattern bingo” si este probabil cea mai populara si mai raspandita forma a cestui joc. Spre deosebire de 90-Ball bingo, acest joc foloseste bile de la 1-75. Spre deosebire de varianta clasica, in cadrul acestei variatiuni, casuta centrala nu mai este acoperita.

Fiecare dintre cele 5 coloane e intuitiva, ca numerele sa fie mai usor de gasit. Principala diferenta dintre varianta 75 si varianta 90 se refera la modalitatile de castig disponibile.

 

Jocul de bingo online 90-Ball

Varianta 90-Ball a jocului de bingo pe platforma Vlad Cazino e una foarte populara de asemenea. Cartonasele pentru acest tip de joc sunt formate din 3 linii si 9 coloane.

Exista 3 premii care pot fi castigate in fiecare joc: o linie, doua linii si premiul “full house”. Primul jucator care va avea bifate toate numerele de pe cartonas va fi castigatorul “full house”.

In cazul in care doi sau mai multi jucatori reusesc acest lucru, premiul va fi impartit in mod egal.

In cazul in care esti un novice in fenomenul jocurilor de bingo, aceasta varianta 90-Ball e ideala pentru inceput. Exista doar trei posibilitati de a castiga, ca totul sa fie mai usor de urmarit. Simte-te un veritabl castigator in cazinoul vampirului Vlad!

 

Joaca gratis bingo online si castiga bani reali la Vlad Cazino

In cazul in care decizi sa iti deschizi un cont la Vlad Cazino, primele sapte zile vei avea acces exclusiv in “Camera Incepatorului”, unde vei avea sansa unica de a te deslusi tainele acestui joc fara nicio obligatie.

Te vei putea bucura de toate aceste variatiuni ale jocului de bingo online fara a depozita nici un ban, iar castigurile obtinute vor putea fi transformate in bani cash. Cat de tare, doar la Vlad se putea intampla una ca asta!