Joaca bingo online gratis si castiga bani reali la Vlad Cazino

Ai auzit vestea cea grozava? Si nu, nu e 1 Aprilie. La Vlad Cazino - primul cazino online dedicat din Romania, poti juca bingo GRATIS si sa castigi bani REALI! Te intrebi cum e posibila una ca asta? Citeste randurile de mai jos.

Pe platforma vampireasca, noii jucatori primesc 14 zile de acces gratuit la Camera Incepatorilor, sectiunea noastra dedicata novicilor. Cea mai tare chestie privind aceasta sectiune e ca aici jucatorii pot juca bingo online gratuit, avand totodata posibilitatea de a incasa castigurile in bani reali. Un alt aspect care-l gasesti in exclusivitate la Vlad Cazino e ca pentru a te bucura de toate acestea, nici macar nu e nevoie sa faci un depozit. Pur si simplu joci bingo gratuit, cu posibilitatea de a incasa castigurile in bani reali.

Daca inca nu ai un cont in cazinoul online al lui Vlad si al ajutoarelor sale, iti recomandam sa iti deschizi unul chiar acum. E gratuit, vei avea posibilitatea sa iti creezi un profil personal, unde iti vei alege un pseudonim si un numar norocos. Dureaza doar doua minute, iar apoi vei avea accesul la Camera Incepatorilor.

Afla mai multe despre jocul de bingo gratuit de la Vlad Cazino

Daca inca ai ezitat sa iti creezi un cont, poti arunca un ghid in care specialistii nostri au explicat cum sa joci bingo online. Dupa cum am spus-o, deschiderea contului e gratuita si poti juca fara obligatii in camera dedicata novicilor, intre anumite ore prestabilite, pe o durata de 14 zile.

In aceste doua saptamani, mai bine de patru ore pe zi vei avea posibilitatea sa joci bingo gratuit, sau sa cumperi tichete ieftine plus o multime de alte facilitati limitate. Toate castigurile obtinute in urma jocurilor gratuite vor fi platite in vouchere-bonus pentru bingo, pe care le poti schimba cu cartonase sau invartiri la mini-jocuri.

Facilitatile platformei de bingo online de la Vlad Cazino

In cazinoul vampiresc, experienta traita de jucatori e una nemaipomenita. Buna dispozitie si distractia sunt la ordinea zilei, la fel si castigurile uimitoare. Pe platforma de bingo vei gasi o sumedenie de camere in care vei putea juca. Exista jackpoturi uriase si o sectiune de chat remarcabila, care maximizeaza aspectul social al acestui indragit joc. In plus, exista o varietate impresionanta de mini-jocuri.

La Vlad Cazino avem mai multe tipuri de jocuri de bingo:

  • 75-ball bingo –  E probabil cea mai populara forma de bingo. Acest tip de joc are cartonase patratice, 5x5, unde premiile sunt pe liniile 1-4 si full house.
  • 75-ball variant – Spre deosebire de varianta clasica a jocului 75-ball, aici casuta centrala nu mai este acoperita.
  • 90-ball bingo – Aceasta variatiune este populara mai degraba in nordul Europei. Aici cartonasele sunt de forma 9x3, fiecare cu 15 numere pe ele. Premiile sunt disponibile pe liniile 1 si 2 si pe full house.

Nu uita sa arunci un ochi peste ghidurile dedicate jocului de bingo online la Vlad Cazino. Fie ca esti in cele doua saptamani, de la inceput, fie ca deja ai prins putina experienta, informatiile prezentate in materialele noastre sunt utile si vor optimiza castigurile oricarui jucator.

Joacă acum Bingo online!