Câștigă la Mini Jocuri în timp ce joci Bingo

Achiziționează biletele bingo, fă-te comfortabil și relaxează-te deorece marcatorul automat are grijă să îți puncteze toate numerele strigate. Așa că te poți distra cu chatul nostru live sau îți poți încerca norocul cu mini-jocurile disponibile, atât în timpul, cât și între reprizele de bingo. 

6092_game-tile-pinwin

PinWin

PinWin este un joc de slot cu 5 coloane şi 25 de linii de plată, în care lansarea de pinguini în spaţiu vă poate aduce premii semnificative. În runda bonus Flying Penguins, lansaţi trei pinguini cu căşti roşii către lună. Cu cât zboară mai sus, cu atât câştigaţi mai mult. Găsiţi trei simboluri aurii Baby Wild şi veţi obţine 15 rotiri gratuite.

PinWin
tile-wild-one

Wild One

Poate că ai mai jucat sloturi cu tematică despre vestul sălbatic, dar Wild One vine cu ceva nou. Acesta are aspectul unui desen animat şi nu se ia prea în serios. Acest mini-joc slot cu 5 role şi 25 de linii de plată iti oferă o re-rotire de fiecare dată când găsesti o combinaţie de simboluri câştigătoare. Obţine simbolul wanted ca parte dintr-un câştig şi totalul tau se tripleaza!

Wild One
game-tile-moby-dick

Moby Dick

Moby Dick este un slot cu 5 coloane și 20 de linii, ce te poartă într-o aventură pe mare. Acesta îți oferă caracteristici ca Stacked sau Sticky Wilds, iar dacă ai cel putin trei simboluri Moby Dick, se declansează runda bonus.

Moby Dick
tile-rainbow-rush

Rainbow Rush

Rainbow Rush este un joc de slot cu temă irlandeză în care apar simboluri ale norocului acompaniate de muzică tradiţională irlandeză. Cu linii de plată multidirecţionale, simboluri surpriză care se extind (recipiente cu aur), rotiri gratuite (spiriduşi) şi bonusuri (pălării), fiecare rundă este foarte incitantă.

Rainbow rush
tile-money-mansion

Money Mansion

Money Mansion este un joc de slot cu 5 linii şi 3 coloane, care spune povestea unei vieţi bogate şi opulente. Simbolurile se ridică la nivelul temei luxoase, cu lucrurile strălucitoare pe care şi le doresc fetele. Toate câştigurile se plătesc de la stânga la dreapta şi o caracteristică de premiu special oferă un multiplicator de 20x pentru câştiguri.

Money Mansion
tile-cuddly-cuties.jpg

Cuddly Cuties

La Cuddly Cuties, creaturile simpatice te ajuta să câştigi, dar ceea ce face acest joc distractiv, relaxant, dar si palpitant sunt Rotirile gratuite şi Cadoul secret. Găseste minim 3 cutii de cadouri roşii şi deschide acelaşi număr de cadouri. Trei sau mai multe simboluri stea declanşează 15 Rotiri gratuite cu plăţi triple, cu excepţia câştigurilor acordate în timpul secvenţei Cadou secret.

Cuddly Cuties