Caracteristicile jocurilor de cazino tip slot

Mecanica sloturilor nu este foarte greu de priceput. Jocul se bazeaza pe invartirea rolelor. Fiecare joc are in jur de 10 simboluri, cu ajutorul carora poti forma combinatii castigatoare, daca acestea sunt pozitionate pe liniile prestabilite. Astfel, tu vei castiga bani.

In zilele noastre,sloturile din cazinouri vin cu o multime de caracteristici si facilitati, iar Vlad Cazino online nu face exceptie. Jocuri bonus, rotiri gratuite si fabuloasele jackpoturi progresive le gasesti pe toate in cazinoul meu. Ce trebuie sa tii cont, e ca pe langa simbolurile particulare ale fiecarui joc, mai ai de a face si cu simboluri bonus, cu multiplicatori, scatteri si wild-uri.

In cazul in care esti nou in lumea fascinanta a jocurilor de cazino, sau doar vrei sa iti improspatezi cunostiintele, ti-am pregatit cateva definitii ale conceptelor de care te vei lovi cel mai frecvent.

Semnele Bonus

Semnele bonus sunt practic simboluri care vor declansa jocurile bonus, sau iti vor aduce un anumit numar de rotiri gratuite.

Role in cascada

Aceasta specificatie a jocurilor de cazino se bucura de o popularitate intr-o continua crestere. Odata ce simbolurile au aterizat toate pe role, liniile castigatoare vor fi scoase, iar in locul lor vor ateriza alte simboluri noi. Aceste noi simboluri pot crea la randul lor alte noi combinatii castigatoare. Procesul e unul dinamic si va fi stopat cand nu mai se poate realiza nici o combinatie castigatoare.

Monede

Ele reprezinta valoarea monetara pe care tu o vei pasa ca pariu pe fiecare linie de plata, in functie de care va fi calculat si castigul, dupa fiecare rotire finalizata.

Expanding Wilds

Simbolurile “expanding wilds” mai sunt cunoscute si ca jokerii “desfasurati”. Acest tip de simboluri wild apar pe rolele sloturilor si se vor extinde, pana vor acoperi intreaga rola. Gratie lor, poti dobandi numeroase combinatii castigatoare, mai ales daca tinem cont ca aceasta extindere poate atinge mai multe linii de plata.

Rotiri gratuite

Una dintre cele mai indragite facilitati din cadrul sloturilor online e cea a rotirilor gratuite, unde vei juca fara sa platesti. In functie de simbolurile scatter activate pe role sau daca ai prins trei simboluri “free spins”, vei primi un anumit numar de rotiri pentru care nu vei plati din buzunarul tau. Vlad face cinste!

Multiplicatori

Acestea sunt simbolurile care iti vor multiplica castigurile de un anumit numar de ori (dublu, triplu, etc)

Tabelele de plata

Fiecare joc de cazino pe care il am disponibil, vine dupa sine cu un anumit tabel de plata pe care ar fi bine sa-l studiezi, inainte de a ameti rolele. Acest tabel de plata iti ofera o imagine per ansamblu si anumite informatii esentiale care te vor face sa intelegi mai bine jocul si astfel vei avea sanse mai mari de castig.

Liniile de plata

Aceste linii de plata sunt o componenta cheie a jocurilor de tip slot. Cu cat un joc are mai multe linii de plata, cu atat sansele tale de castig vor creste. Aceste linii sunt trasee prestabilite pe care le poti fructifica atunci cand simboluri de acelasi tip aterizeaza pe ele.

Jackpoturi progresive

Un jackpot progresiv e un jackpot care creste incremental, direct proportional cu mizele jucatorilor in cadrul slotului respectiv. Te invit sa arunci un ochi peste ghidul privind jackpoturile progresive. Promitem ca nu e scris de Igor.

Scatter

Simbolurile de tip scatter mereu iti vor imbunatati sansele de castig. Acestea iti aduc beneficii, indiferent unde aterizeaza, nu doar pe liniile de plata. O sa le iubesti.

Shifting Wilds

Sunt asemanatoare cu “sticky wilds”, diferenta fiind ca in cazul lor, ele vor deplasa in jurul rolelor cu fiecare rotire.

Stacked Wilds

Stacked wilds actioneaza ca substitut pentru alte simboluri, in vederea concretizarii unor combinatii castigatoare si la fel ca in cazul “expanding wilds”, te vor umple de castiguri.

Simbolurile Wild

Aceste simboluri “wild” mai sunt cunoscute si sub denumirea de jokeri. Aceste wild-uri au capacitatea de a inlocui orice alt simbol, cu scopul de a forma o combinatie castigatoare.

 

Joacă sloturi casino!