Ce trebuie sa stii despre jackpoturile sloturilor de cazino

Daca vreodata ai intrat intr-un cazino sau ai auzit vreo reclama la TV, cu siguranta ai auzit de termenul jackpot. Ce este acesta, pe scurt? E cel mai mare premiu pe care un jucator de sloturi online il poate castiga. Valoarea acestui castig e foarte mare, fata de miza intiala. Acest element fac ca sloturile online care ofera si jackpoturi sa fie mult mai atractive in randul jucatorilor.

Inainte de a ne uita la anumite jocuri si ce jackpoturi ofera ele, vampirul Vlad vrea sa mentioneze ca existe ca exista doua tipuri mari si late de astfel de jackpoturi. Daca vei parcurge acest ghid, la finalul lui vei putea decide singur care dintre ele ti se potriveste si cu care te indentifici mai bine, raportat la experienta ta ca jucator de cazino.

Jackpotul progresiv la sloturile online

In timp ce jackpoturile fixe au o valoare pre-setata, pe fiecare rotire, jackpoturile progresive nu sunt niciodata aceleasi. De fiecare data cand un jucator invarte rolele, in cadrul oricarui cazino online care ofera jocul respectiv, o particica mica din miza lui ajunge in fondul jackpotului. Asta inseamna ca la jackpotul respectiv nu vor avea acces doar clientii cazino lui Vlad, sau al prietenilor de la Unibet, sau al lui Xulescu. Toti cei care joaca acel joc, indiferent la care cazino o fac, au sansa sa isi adjudece jackpotul progresiv. E adevarat ca vorbim de o competitie destul de acerba, insa acest lucru e cu atat mai atractiv, deoarece suma potentialului castig va creste mai rapid.

Mecanismul e foarte simplu: la fiecare rotire efectuata in cadrul acestui joc, jackpotul creste direct proportional cu miza. Unde e capcana, probabil te intrebi. Ei bine, nu e nici o capcana. Partea frumoasa e ca nu exista limita superioara privind cat de mult poate creste acest jackpot. Au fost premii si de peste 8m de euro in cadrul unor astfel de jackpoturi progiresive. De aici si diferenta fundamentala insa volumul la care poate ajunge un jackpot progresiv, fata de unul fix. Odata ce jackpotul progresiv a fost castigat de un fericit jucator, totul se resteaza si procesul incepe de la zero.

In general, intre obisnuitii cazinourilor online, jucatorii care iubesc aceste jackpoturi progresive sunt cei cu o mentalitate “totul sau nimic”. Data fiind probabilitatea destul de mica a castigarii unui astfel de jackpot, putem vorbi de o sansa si un potential castig care poate schimba viata oricui.

Era sa uitam, insa ne-a amintit Igor cel Sfatos, in cadrul jocurilor care ofera jackpot progresiv, va trebui sa joci pe toate liniile de plata pentru a avea sansa la castig. Atunci cand sconteaza un astfel de castig, in general jucatorii aleg sa joace pe miza minima pe toate liniile de plata, pentru a avea cat mai multe sanse.

Jucatorii indragesc aceste tipuri de jackpoturi dintr-un singur motiv, mare si lat: valoarea lui, care poate ajunge la milioane de euro. Acest tip de jackpot nu apare exclusiv la sloturi, ci el poate fi gasit la unele cazinouri si la jocurile de masa.

Iată câteva dintre cele mai populare jocuri cu jackpot din Vlad Cazino:

Jackpotul fix la sloturile online

Mai sunt cunoscute si sub denumirea de jackpoturi flat sau standalone (de sine statatoare). Aceste jackpoturi ale sloturilor online pot aduce mari satisfactii jucatorilor. De mentionat ca valoarea acestor jackpoturi va fi aceeasi, indiferent de numarul jucatorilor care joaca acel slot si de volumul mizelor acestora. Acest jackpot nu va fi resetat dupa ce e castigat si valoarea se va pastra aceeasi, in cazul unui castig, de fiecare data.

Aceste jackpoturi fixe sunt, in principiu, mai mici decat cele progresive despre care am discutat anterior, dat fiind faptul ca ele nu cresc odata cu volumul mizelor jucatorilor. Tocmai din aceasta cauza ele apar cu o frecventa mult mai mare.

Acest gen de sloturi online cu jackpoturi fixe sunt mai atractive pentru jucatorii care cauta constanta, castigurile mai mici si mai dese. Si aici, o tactica buna e sa iti “intinzi” bugetul cat mai mult, pentru a avea sanse cat mai mari sa lovesti jackpotul.

Vampirul nostru din castel vrea sa sublinieze faptul ca trebuei sa tii cont de valoarea mizei, deoarece cu cat aceasta va fi mai mica, cu atat plata jackpotului va fi mai mica, dat fiind faptul ca vorbim de un principiu multiplicator pentru acest tip de jackpot. Parierea pe mize minime va aduce dupa sine si o valoarea minimala a jackpotului, in cazul in care se procedeaza astfel.

Asta nu trebuie insa sa te descurajeze, dimpotriva. De fiecare data cand decizi sa testezi un slot care are jackpot fix, iti sugeram sa deschizi tabelul cu plati si sa verifici gradul de multiplicare al acestui jackpot. Valoarea variaza de la joc la joc si ai fi surprins sa vezi ce surprize frumoase te pot astepta.

Multi jucatori de cazino online apreciaza acest stil de jackpot deoarece iti ofera sansa sa-ti dimensionezi cu mana ta valoarea posibilului jackpot. Cu cat miza e mai mare pe fiecare linie de plata, cu atat valoarea acestui jackpot poate fi mai mare, chiar peste ce este mentionat in tabelul de plati. Cat de cool!

Cum iti dai seama care tip de jackpot ti se potriveste?

E greu de oferit un raspuns direct la aceasta intrebare. Precum am descris detaliat in randurile de mai sus, totul depinde de la jucator la jucator. Un tip de jackpot poate fi mai atractiv pentru un jucator si mai putin pentru altul. Depinde si de filosofia de viata, de modul cum privesti jocurile de noroc, cat de mult crezi in sansa ta si ce asteptari ai. Nu uita ca jackpotul e un element conex jocului in sine si ar fi pacat sa acorzi toata atentia jackpotului si sa uiti de oportunitatile uriase pe care le ofera fiecare dintre sloturi online prezente la Vlad Cazino!

Pe cuvant de vampir!