Recompense la VladCazino – Castiguri grozave pentru fiecare jucator

Caut mereu metode prin care sa imi rasplatesc jucatorii. Indiferent ca esti un novice sau ca esti deja un obisnuit al super cazinoului meu, am mereu cele mai smechere oferte pentru tine.

Eu cred in recompense mari si dese asa ca mereu vei fi rasplatit: premii cash, bonusuri la depunere, rotiri gratuite, calatorii …all inclusive, prietene! Pe langa oferta extrem de vasta, care numara cateva sute de sloturi online diferite, mereu in cazinoul meu vei gasi promotii si bonusuri atractive.

Tipuri de recompense la cazino

La Vlad Cazino, imi place sa tin lucrurile simple: distractia e pe primul loc iar bonusurile fac parte din distractie.

Stiu sigur ca nu exista jucator, fie el om sau vampir, care sa nu iubeasca rotirile gratuite. Acestea sunt unele dintre cele mai indragite bonusuri, deoarece ofera jucatorilor sansa de a castiga premii fabuloase, intr-un mod total gratuit. Acesta e motivul pentru care mereu la Vlad (subsemnatul) in cazino, aceste rotiri gratis vor fi mereu prezente si la loc de cinste. Daca nu crezi, poti arunca un ochi sa vezi cum cu rotirile gratuite duminicale

Bonusurile la depunere sunt un alt element foarte iubit de jucatori. Sistemul mega-cool gandit de inginerii din castel pot implementa automat, in cazul unui depozit, un bonus aditional. Acest bonus e o valoare procentuala, cu care o anumita depunere poate fi suplimentata. Acest procent este in majoritatea cazurilor de100%.

Un aspect inovator care poate fi prezent in cazinoul meu e “cash drop”. Practic, in orice moment, indiferent la ce slot online joci, poti primi bani cash. Nu este nevoie ca suma respectiva sa indeplineasca nici un rulaj, poate fi folosita in joc sau chiar retrasa in orice moment.

Turneele sunt o alta modalitate ingenioasa de a-ti suplimenta veniturile, in timp ce te bucuri de sloturile tale preferate. De obicei, aceste turnee se desfasoara intr-o perioada de tip prestabilita, ce poate varia de la 30 de minute, pana la cateva zile. Tot ce trebuie sa faci e sa joci sloturile care sunt incluse in turneul respectiv si cu putina sansa, poti urca in topul clasamentului. Totul depinde de castigurile tale si de perseverenta. Odata finalizate, toate pozitiile din clasament vor primi premiile stabilite, fie in bani cash, fie sub forma de bonus.

Recompense pentru noile titluri din cazino

Vlad, Igor si Lucian sunt intr-o permanenta cautare de sloturi cool. Lista jocurilor din cazinoul lor creste de la o zi la alta. Ei lucreaza cu colaboratori de top, alesi pe spranceana, care le ofera posibilitatea sa-si croiasca jocurile dupa bunul plac.

Cautam sa-I rasplatim pe cei care se bucura de noutatile noastre. Iti sugeram sa stai geana pe pagina promotiilor, care incercam sa o actualizam de cat mai multe ori pe saptamana. Nu uita sa ne urmaresti si pe pagina de Facebook, unde anuntam ultimele noutati si lansari de jocuri.

 

Vezi promoțiile Vlad Cazino!