Top 5 Cele mai populare Sloturi de la Vlad Cazino

Sloturile online sunt inima fiecărui cazino iar la Vlad Cazino lucrurile nu sunt deloc diferite. Chiar dacă este un vampir, și știi ce se spune despre inima lor, acesta este un mare fan al sloturilor și are o colecție impresionantă în cazinoul său. Făcându-ți un cont, primești acces la toate aceste sloturi și pentru că vrea să se laude cu cele mai bune titluri din colecția sa, Vlad ți-a pregătit un mic ghid pentru a te bucura la maxim de cele mai populare titluri. Acest articol este perfect pentru jucătorii care doar ce au început să descopere minunata lume oferită de Vlad Cazino și vor să știe ce sloturi online le pot oferi experiențe de neuitat.

5. Book of Dead

Pentru că vampirii sunt oarecum între două lumi, cea a viilor și cea de dincolo, Vlad este un mare fan Book of Dead al celor de la Play’n GO Cartea Morților, în traducere liberă, iți oferă oportunitatea de a te alătura personajului principal – Rich Wile – în aventurile din Egiptul Antic. Nu te teme, nu vei avea nevoie de cunoștințe elaborate de istorie sau hieroglife, acesta te va ghida pe tot parcursul aventurii și, cu ajutorul simbolurilor de pe role, îți vor aduce câștiguri frumoase. Iar pentru că am pomenit de simbolurile de pe role, te vei întâlni cu trei zei Egipteni, simbolurile din pachetele de cărți de joc de la 10 la As și, bineînțeles, Book of Dead. Poți juca Book of Dead cu fonduri virtuale pentru a te acomoda cu atmosfera sau să treci direct la bani reali pentru a te bucura de câștigurile substanțiale oferite de acest slot.

Cele cinci role și trei rânduri îți oferă 10 linii de plată pe care să combini simbolurile de plată pentru a câștiga. Un minim de trei simboluri identice este necesar pentru a câștiga iar fiecare simbol are o anumită plată atașată de el. Poți vedea toate câștigurile posibile accesând Tabelul Câștiguri. Book of Dead este un joc flexibil ce oferă jucătorilor șansa de a roti rolele cu un minim de 10 bani. Desigur, dacă doriți puteți să ridicați miza la 50 RON pe rotire.

Funcția specială din Book of Dead este dată de simbolul Scatter. Acest simbol este reprezentat de Book of Dead iar trei astfel de simboluri pe role vor activa 10 rotiri gratuite. Pe durata rotirilor gratuite, un simbol special aleatoriu va fi ales pentru a se extinde pe role și a îți mări șansele de câștig.

4.Sizzling Hot

Sigur că jocurile de la Green Tube nu aveau cum să nu își facă apariția în acest top. Este ceva în felul în care acestea sunt realizate care le face să fie extraordinar de apreciate de jucătorii români de cazino. Sizzling Hot Deluxe ocupă locul 4 în topul celor mai populare sloturi de la Vlad Cazino și oferă o experiență fierbinte jucătorilor de cazino. Cu o abordare clasică, Sizzling Hot se bazeză ăe fructe și alte elemente simple pentru simbolurile de pe role, inclusiv nelipsiții șeptari ce garantează câștiguri frumoase. Sizzling Hot reușește să ofere o experiență inedită de cazino, chiar dacă nu dispune de foarte multe efecte speciale sau runde bonus, ceea ce îl face deosebit de popular în rândul jucătorilor ce sunt mai degrabă interesați de câștiguri.

Cu cinci role, trei rânduri și 5 linii de plată, Sizzling Hot oferă câștiguri atunci când primești trei simboluri identice pe una din liniile de plată. Deși nu dispune de o funcție bonus, jocul de bază din Sizzling Hot este suficient de generos iar funcția de dublare a câștigului adaugă adrenalină întregii experiențe. Fiecare câștig poate fi dublat dacă ghicești culoarea următoarei cărți trase dintr-un pachet în jocul secundar de dublare. Pentru o experiență autentică de cazino și câștiguri cu adevărat fierbinți, este momentul să încerci Sizzling Hot chiar acum la Vlad Cazino.

3. Lucky Lady’s Charm

Odată ce am început lista de jocuri de la Green Tube, o să fie foarte greu pentru orice alt joc să își facă loc în acest top. Din motive evidente, aceste sloturi online sunt extrem de populare în România și iată că locul 3 este ocupat tot de un slot Green Tube. Unii sunt de părere că norocul poți să ți-l faci cu mâna ta în timp ce alții cred că norocul vine în mod aleatoriu și superstițiile pot ajuta în această privință.

Indiferent dacă faci parte din prima categorie sau din cea de-a doua, o să adori Lucky Lady’s Charm pentru sumedenia de simboluri norocoase de pe role și faptul că poți schimba valoarea pariului și numărul de linii de plată pentru a îți mări șansele de câștig. Te poți lăsa în totalitate în mâinile doamnei șarmante sau te poți baza pe globul de cristal, gărgărița, piciorul de iepure sau trifoiul cu patru foi pentru a îți croi drum către câștigurile imense oferite de acest slot.

Cele 10 linii de plată dispuse pe 5 role și 3 rânduri oferă posibilitatea de a forma câștiguri de-a dreptul impresionante iar, cu puțin noroc, trei simboluri scatter îți vor oferi 15 rotiri gratuite. Simbolul scatter este chiar doamna norocoasă iar pe durata rotirilor gratuite, câștigurile sunt triplate. Se pare că ai o întâlnire cu norocul, trebuie doar să ai cont la Vlad Cazino și restul va veni natural.

2. Starburst

Poate vă este greu de crezut că unui vampir îi place în spațiu, dar până la urmă aici este vorba despre ce îi place fiecărui jucător de la Vlad Cazino. Iar Starburst reușește de ani buni să rămână în topul preferințelor. Cu o grafică simplă și un mecanism de joc ușor de înțeles, Starburst te poartă într-o aventură printre stele și pietre prețioase. Cele 10 linii de plată dispuse pe cinci role și trei rânduri au diferite pietre prețioase colorate pe ele iar trei astfel de pietre identice îți vor aduce un câștig garantat. Simbolul wild este reprezentat de o stea foarte colorată ce se extinde pe întreaga rolă atunci când apare pe role. Apoi, rotirea este repetată, făcând ca posibilitatea de a câștiga să fie și mai mare. Deși nu oferă o funcție specială, Starburst are simboluri ce oferă câștiguri substanțiale iar volatilitatea scăzută îl fac să fie un slot de care se pot bucura atât jucătorii începători, cât și veteranii.

1. Book of Ra

Iată-ne ajunși la primul loc în topul celor mai populare sloturi de la Vlad Cazino. Dacă aveți deja ceva experiență jucând sloturi online, puteți intui ce joc ocupă locul 1 în topul preferințelor, și anume Book of Ra. Book of Ra este plin de posibilități de a câștiga prin intermediul simbolurilor mistice inspirate de Egiptul Antic. Tema Egipteană din Book of Ra este perfectă pentru toate bogățiile pe care acesta le oferă și potrivind trei simboluri identice pe una dintre cele 10 linii de plată, îți vor oferi un câștig. Valoarea simbolurilor diferă și o poți vedea în Tabelul de Plăți În varianta Deluxe a lui Book of Ra, trei simboluri scatter oferă 10 rotiri gratuite pentru a crește și mai mult șansele de câștig și distracția. Puteți accesa toate versiunile Book of Ra la Vlad Cazino și Vlad însuți vă va ajuta să o găsiți pe cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Sperăm din tot sufletul că acest ghid te va ajuta să descoperi cele mai populare sloturi oferite de Vlad Cazino și te îndemnăm să le explorezi pe fiecare în parte pentru a găsi acel slot care este pe gustul tău. Nu uita, Vlad Cazino îți oferă posibilitatea de a juca toate aceste sloturi online cu bani virtuali, fara a avea un cont. Dar pentru că aceste jocuri sunt foarte generoase ar fi păcat să nu te bucuri de toate câștigurile în bani reali, când te simți gata, fă trecerea și nu vei regreta.

Înregistrare la cazinoul Vlad!