Informaţii de securitate

Securitatea & Criptarea

După conectare, toate informaţiile trimise şi primite de la site-ul "Vlad Cazino" sunt criptate folosind tehnologia 128-bit Secure Socket Layer (SSL).

 Informaţiile privind cardurile dvs. de credit sunt criptate şi trimise o singură dată prin Internet către "Vlad Cazino". După aceea, acestea sunt salvate criptat pe sistemele securizate ale "Vlad Cazino". "Vlad Cazino" este dedicată protejării informaţiilor confidenţiale despre clienţii săi şi, ca urmare a acestui lucru, "Vlad Cazino" este certificată în ceea ce priveşte Standardul de Securitate a Datelor din Domeniul Plăţilor cu Cardul.

Securitatea sistemelor şi aplicațiilor "Vlad Cazino" sunt testate de mai multe ori pe an de către experţi de securitate ale unor terţe părţi. În plus, "Vlad Cazino" deţine un Sistem de Detectare a Intruziunilor care monitorizează tot traficul de reţea, 24/7, pentru a depista semne de atacuri sau intruziuni.

"Vlad Cazino" are un departament dedicat de luptă contra fraudelor şi utilizează sisteme avansate pentru a detecta şi preveni activităţile suspicioase, pentru ca website-ul "Vlad Cazino" să rămâne un loc în care se joacă în deplină siguranţă. Toate conturile implicate în activităţi suspicioase vor fi suspendate şi investigate complet. Dacă dvs. ca utilizator aveţi nelămuriri referitoare la activitatea din contul dvs., cum ar fi tranzacţii nerecunoscute în istoricul tranzacţiilor sau modificări surprinzătoare la sold, vă rugăm să ne contactaţi imediat.

Cazinou şi Bingo

Pentru a asigura onestitatea, Jocurile noastre utilizează un Generator de Numere Aleatoare (Random Number Generator - RNG) care, aşa cum sugerează şi numele, generează aleatoriu numere. Aceasta garantează că nu există niciun tip de manipulare, nici din partea companiei, nici din partea clientului. Facem acest lucru din respect pentru clienţii noştri şi pentru a respecta standarde internaţionale stricte.

Acest RNG este testat independent şi aprobat de Techincal Systems Testing, care este o companie certificată înregistrată în Canada.