La Vlad Cazino distracția e garantată și nemuritoare precum sunt eu🧛‍♂️, dar vreau să mă asigur că tu deții mereu controlul!

Prioritatea mea este ca tu să ai un stil de joc distractiv si safe. Cum realizez acest lucru?

  • Vampirul tău preferat are pentru tine o gamă variată de unelte care te pot ajuta să menții parierea la un nivel de distracție Vladtastică!
  • Dezvolt încontinuu instrumente de monitorizare a activității de joc, pentru a te ajuta să joci responsabil.

Mi-am luat un angajament șmecher pentru un joc responsabil și imi propun să am zero venituri din jocuri de noroc dăunătoare.
 


Vlad-0223-Banner_RG_M2_desktop

Cum procedez astfel încât jocurile de noroc să rămână distractive?

Urmărește cu atenție obiceiurile tale la jocurile de noroc și stilul pe care îl ai, tinând cont că trebuie să joci responsabil.

Testează-ți profilul de jucător

Răspunde la câteva întrebări și află mai multe despre obiceiurile tale de joc.


Testează profilul

Alertele de verificare a realității

La fiecare 60 de minute te vom informa de cât timp ești online și te joci, cât ai câștigat și cât ai pierdut în acest interval.

Simțiți-vă în siguranță cu instrumentul nostru de monitorizare a activității de joc

Vă ajutăm să vă mențineți activitatea la un nivel distractiv, anunțându-vă cu privire la orice schimbare majoră a activității dvs, spre exemplu, daca veți paria mai mult decât de obicei sau veți petreceți mai mult timp online. 

 
Află cum


rg-vlad-banner-desktop-2023

Cum pot seta limite?

Asigură-te că petreci doar timpul liber de care dispui și suma de bani pe care ți-ai propus să o joci, cu ajutorul unei limite la depunere sau restricționând un anumit produs.

Limitarea pierderilor

Această limită îți permite să menții controlul banilor pe care ii pierzi la un anumit produs sau pe întreaga platformă. Poți seta această sumă pentru fiecare zi, săptămână sau lună. Odată ce ai atins această sumă în dreptul pierderilor, nu vei mai putea plasa alte pariuri până când perioada setată nu expiră.

Cum funcționează:

Dacă îți stabilești o limită de pierdere de 500 RON pe săptămână la Cazinou și apoi pierzi 500 RON, nu vei putea juca din nou la Cazinou până la sfârșitul săptămânii. Noi luăm în considerare câștigurile, așa că dacă pierzi 250 RON și apoi câștigi 250 RON, vei avea în continuare un total de 500 RON de pierdut înainte de a fi limitat.

Stabilirea acestei limite te poate ajuta să eviți pierderile cauzate de încercarea de recuperare a banilor pierduți

Accesează setările de limitare a pierderilor

Limita la depunere

O unealtă foarte cool la Vlad Cazino. Alege ce sumă de bani dorești să depui și cât de des.


Stabilește suma exactă de bani pe care o poți depune într-un interval de 24 ore, 7 zile sau 30 de zile. Odată ce ai atins limita setată, nu mai poți cheltui niciun ban până la expirarea termenului stabilit.


Setează o limită la depunere


Vlad-0223-Banner_RG_M4_desktop

Cum pot lua o pauză?

Dacă limitele pe care le-ai setat nu sunt suficiente pentru a menține sub control nivelul la care joci, uneltele de mai jos îți stau la dispoziție:.

Ia o pauză de la anumite produse

CUM POȚI BLOCA UN PRODUS:

Poți lua o pauză de la anumite produse.

Spre exemplu, îți place să joci ocazional Bingo, dar nu poți să reziști sloturilor din cazino? Atunci treaba e simplă: Alegi să blochezi produsul ”cazino”, dar te vei bucura în continuare de Bingo.

Poți bloca accesul la un anumit produs pentru 24 de ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau 6 luni.

Nu vei mai putea accesa produsul blocat până ce limita de timp aleasă de tine nu va expira.


Ia o pauză de la anumite produse

Auto-excludere

Ai nevoie de o pauză mai lungă? Poți bloca accesul la contul tău pentru 24 ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau 6 luni, dacă simți că îți este greu să deții controlul asupra stilului tău de joc.


Cum funcționează:

Blochează accesul la contul tău (autoexcludere).

Contul tău va fi închis pentru durata de timp selectată și îți recomandăm să faci același lucru/să te auto-excluzi și de pe alte site-uri de pariere online.

Te vei putea conecta din nou la contul tău numai după ce perioada de autoexcludere s-a terminat. Colegii de la serviciul relații clienți nu vor putea reactiva contul înainte de expirarea perioadei de autoexcludere.


Accesează secțiunea de Auto-excludere


Vlad-0223-Banner_RG_M5_desktop

Pot primi ajutor și asistență?

Colegii din echipa de serviciu clienți sunt întotdeauna disponibili pentru a îți raspunde la  întrebări sau nelămuriri. Ia legătura cu noi accesând secțiunea ”Joc Responsabil” din Centrul de Informații. Te putem ajuta să setezi limite și să folosești uneltele noastre de joc responsabil.

Dacă tu sau o persoană cunoscută are probleme cu jocurile de noroc, îți recomandăm să accesezi următoarele site-uri specializate și verificate pentru ajutor.

Joc Responsabil

Poți primi ajutor și asistență în limba română, inclusiv ședințe de terapie gratuite și un test de auto-evaluare. De asemenea, poți apela linia telefonică gratuită.

https://jocresponsabil.ro/

BeGambleAware

Ai accesul gratuit la BeGambleAware, unde poți primi ajutor confidențial online sau telefonic. Poți afla mai multe despre cum funcționează jocurile de noroc, poți verifica dacă tu sau cineva pe care îl cunoști are vreo problemă legată de jocurile de noroc și poți primi sfaturi despre cum să te menții în control.

Accesează site-ul

Gambling Therapy

Gambling Therapy este un serviciu global care oferă gratuity sfaturi practice și suport emoțional pentru orice persoană afectată de probleme cauzate de jocurile de noroc.

Accesează site-ul

Gamblers Anonymous

Gamblers Anonymous este o asociație de persoane care împărtășesc propriile experiențe negative legate de jocurile de noroc. Scopul acestei asociații este de a ajuta alți pariori compulsivi să se recupereze.

Accesează site-ul

Gamban

Gamblers Software-ul anti-gambling Gamban blocheaza toate site-urile și aplicațiile de jocuri de noroc de pe device-urile tale, asigurându-te că poți lua o pauză de la gambling fără tentații. Kindred oferă acces gratuit la acest software pentru toți clienții săi. Pentru a instala Gamban apasă pe următorul link:

Accesează site-ul

QuitGamble

QuitGamble.com este o platformă online pentru persoanele cu probleme de jocuri de noroc și rudele acestora. Puteți împărtăși experiențe și puteți găsi sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să păstrați controlul. Este disponibil 24/7 în aplicația mobilă și pe desktop.

https://www.quitgamble.com


Vlad-0223-Banner_RG_M6_desktop

Interdicția minorilor de participare la jocurile de noroc

Pentru a reduce șansele ca minorii să utilizeze site-ul nostru, îți vom solicita acte de identificare în cazul în care suspectăm că un anumit client are sub 18 ani. În cazul în care ești îngrijorat de faptul că o persoană minoră utilizează site-ul nostru, te rugăm să nu eziți să ne contactezi prin intermediul Centrul de Informații şi noi vom lua măsurile necesare. De asemenea, poți utiliza filtre de Internet pentru a reduce posibilităţile de pariere pentru minori:

Net Nanny

Cel mai bun software de control parental și de filtrare a conținutului web. Poate bloca aplicații, poate filtra site-uri web și astfel poți avea vizibilitate și control complet asupra activității online a copilului tău.

Află mai multe