Să știi când trebuie să te oprești

Uneori, parierea ocazională poate deveni una problematică. La Vlad Cazino înțelegem potențialul risc al în jocurilor de noroc și este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că și dvs sunteți informați în legătură cu acestea. 

Ca membri ai European Gaming & Betting Association (EGBA) și Remote Gambling Association (RGA), suntem mândri să ne putem considera puternici susținători ai jocului responsabil. EGBA și RGA promovează un tip de conduită ce încurajează un comportament de pariere online sigură și responsabilă. 

Personalul serviciului pentru clienţi a fost instruit intens pentru a oferi sfaturi și ajutor persoanelor afectate de jocurile de noroc.

Colaborăm foarte strâns cu Gambling Therapy - organizația a fost creată pentru a ajuta toate persoanele care sunt afectate de jocurile de noroc. Aceștia oferă grupuri de suport, chat în direct sau consiliere prin email. Aceast serviciu poate fi utilizat gratuit.

Crezi că ai jucat prea mult?

Testaţi-vă profilul dvs. de jucător

Întotdeauna este bine să ştiţi şi să urmăriţi obiceiurile dvs. la jocurile de noroc, astfel veţi putea remedia problema sau veţi putea obţine ajutor încă de la început.

Am conceput un test simplu de auto-evaluare - este cu totul anonim și răspunsurile dvs. nu vor fi înregistrate - acesta vă va oferi îndrumări dacă există riscul unei posibile probleme. Efectuați acest test chiar astăzi

Setează o limită la depunere

Cercetările în domeniu au demonstrat că pot apărea mai puține probleme relaționate cu jocurile de noroc dacă utilizatorii acestora decid inițial cât doresc să cheltuiască pentru acestă activitate. Drept urmare, vă oferim posibilitatea de a seta o limită de depunere. Dupa ce aceasta este setată, nu veți putea depăși suma predeterminată. Limita de depuneri poate fi setată zilnic, săptămânal sau lunar, opțiune care poate fi de asemenea schimbată cu ușurință. Setați o limita de depunere chiar astăzi. 

Auto-excludeți-vă

Dacă doriţi să luați o pauză de la jocurile de noroc, puteţi alege una dintre opţiunile de auto-excludere. Vă puteţi exclude singur pentru 7 zile sau 6 luni, perioade în care nu vă veți putea autentifica în cont și, evident, nici paria. Auto-excludeți-vă chiar astăzi.

Blocarea tuturor platformelor de pariere

Dacă doriți să blocați alte site-uri de jocuri de noroc online automat pe calculatorul dvs. descărcați unul din softurile:

Gasiți mai mult suport online

Dacă credeți că aveți nevoie de ajutor profesional, există un număr de asociații și organizații de caritate cu care vă putem pune în legătură:

Vlad Casino acceptă doar clienţi cu vârsta de peste 18 ani, deoarece jocurile de noroc pentru minori sunt interzise. Este posibil să vă cerem acte de identificare pentru a ne asigura că sunteți peste 18 ani. Deşi alocăm mult timp şi resurse pentru a fi siguri că niciun minor nu joacă pe site-ul nostru, această prevenire trebuie să fie un proces bilateral între Unibet şi părinţii şi/sau tutorii minorului. 

În cazul în care sunteţi îngrijorat de faptul că o persoană minoră utilizează site-ul nostru, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi şi noi vom lua măsurile necesare. De asemenea, puteţi decide să utilizaţi filtre de Internet pentru a reduce posibilităţile de pariere pentru minori:

Vă sfătuim să mențineți în siguranță detaliile contului dvs. și să vă asigurați că acesta nu este utilizat de alte persoane. Pentru mai multe detalii referitoare la acest aspect, vizitați pagina de Informații de Securitate.

În cazul în care doriți să efectuați o retragere a fondurilor existente în balanța contului dvs, însă contul este blocat de una dintre ustensilele noastre de Joc Responsabil, cum ar fi Auto-Excluderea, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații cu Clienții. Pentru mai multe informații legate de Plăți, vă rugăm să verificați secțiunea 4 din Termenii și Condițiile site-ului. 

Pentru oricare alte întrebări în legătură cu Jocul responsabil, nu ezitați să ne contactați.