Joc Responsabil

Jocurile de noroc trebuie să fie distractive. Suntem un Operator de jocuri de noroc responsabil și premiat, așa că suntem experți când vine vorba de siguranța jucătorilor noștri.

Așa că, dacă timpul petrecut pe site-ul nostru începe să aibă un impact negativ din punct de vedere financiar sau social, te rugăm să utilizezi uneltele de joc responsabil de mai jos.


vc-rg-page_keep-it-fun-desktop

Cum procedez astfel încât jocurile de noroc să rămână distractive?

Trebuie să urmărești cu atenție obiceiurile tale la jocurile de noroc și trebuie să joci responsabil.

Testează-ți profilul de jucător

Răspunde la aceste nouă întrebări confidențiale și află dacă ai nevoie de ajutor pentru a menține jocurile de noroc la un nivel sănătos.


Testează profilul

Alertele de verificare a realității

La fiecare 60 de minute te vom informa de cât timp ești online și te joci, cât ai câștigat și cât ai pierdut în acest interval.


vc-rg-page_limit-my-play-desktop

Cum pot seta limite?

Asigură-te că petreci doar timpul liber de care dispui și suma de bani pe care ți-o permiți pentru a juca, cu ajutorul unei limite la depunere sau restricționând un anumit produs.

Limita la depunere

Stabilește suma exactă de bani pe care o poți depune într-un interval de 24 ore, 7 zile sau 30 de zile. Odată ce ai atins limita setată, nu mai poți cheltui niciun ban până la expirarea termenului stabilit.


Setează o limită la depunere

Limitarea pierderilor

Această limită îți permite să menții controlul banilor pe care ii pierzi la un anumit produs sau pe întreaga platformă. Poți seta această sumă pentru fiecare zi, săptămână sau lună. Odată ce ai atins această sumă în dreptul pierderilor, nu vei mai putea plasa alte pariuri până când perioada setată nu expiră.

Cum funcționează:

Dacă vă stabiliți o limită de pierdere de 500 RON pe săptămână la Cazinou și apoi pierdeți 500 RON, nu veți putea juca din nou la Cazinou până la sfârșitul săptămânii. Noi luăm în considerare câștigurile, așa că dacă pierzi 250 RON și apoi câștigi 250 RON, vei avea în continuare un total de 500 RON de pierdut înainte de a fi limitat.

Stabilirea acestei limite vă poate ajuta să evitați pierderile cauzate de încercarea de recuperare a banilor pierduți

Accesează setările de limitare a pierderilor


vc-rg-page_take-a-break-desktop

Cum pot lua o pauză?

Dacă limitele pe care le-ai setat nu sunt suficiente pentru a menține sub control nivelul la care joci, poți bloca accesul complet la contul tău.

Ia o pauză de la anumite produse

Îți place să joci ocazional bingo, dar nu poți să reziști sloturilor din cazinou? Poți bloca accesul la un anumit produs pentru 24 de ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau 6 luni.


Ia o pauză de la anumite produse

Auto-excludere

Ai nevoie de o pauză mai lungă? Poți bloca accesul la contul tău pentru 24 ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau 6 luni. Nu te vei mai putea autentifica în contul tău până la finalul perioadei stabilite de tine.


Accesează secțiunea de Auto-excludere


vc-rg-page_help-and-support-desktop

Pot primi ajutor și asistență?

Agenții noștri din echipa de serviciu clienți sunt întotdeauna disponibili pentru a vă raspunde la orice întrebări sau nelămuriri. Ia legătura cu noi accesând secțiunea ”Joc Responsabil” din Centrul de Informații. Te putem ajuta să setezi limite și să folosești uneltele noastre de joc responsabil.

Dacă tu sau o persoană cunoscută are probleme cu jocurile de noroc, îți recomandăm să accesezi următoarele site-uri specializate și verificate pentru ajutor.

Joc Responsabil

Poți primi ajutor și asistență în limba română, inclusiv ședințe de terapie gratuite și un test de auto-evaluare. De asemenea, poți apela linia telefonică gratuită.

https://jocresponsabil.ro/

BeGambleAware

Ai accesul gratuit la BeGambleAware, unde poți primi ajutor confidențial online sau telefonic. Poți afla mai multe despre cum funcționează jocurile de noroc, poți verifica dacă tu sau cineva pe care îl cunoști are vreo problemă legată de jocurile de noroc și poți primi sfaturi despre cum să te menții în control.

Accesează site-ul

Gambling Therapy

Gambling Therapy este un serviciu global care oferă gratuity sfaturi practice și suport emoțional pentru orice persoană afectată de probleme cauzate de jocurile de noroc.

Accesează site-ul

Gamblers Anonymous

Gamblers Anonymous este o asociație de persoane care împărtășesc propriile experiențe negative legate de jocurile de noroc. Scopul acestei asociații este de a ajuta alți pariori compulsivi să se recupereze.

Accesează site-ul

Gamban

Gamblers Software-ul anti-gambling Gamban blocheaza toate site-urile și aplicațiile de jocuri de noroc de pe device-urile tale, asigurându-te că poți lua o pauză de la gambling fără tentații. Kindred oferă acces gratuit la acest software pentru toți clienții săi. Pentru a instala Gamban apasă pe următorul link:

Accesează site-ul

QuitGamble

QuitGamble.com este o platformă online pentru persoanele cu probleme de jocuri de noroc și rudele acestora. Puteți împărtăși experiențe și puteți găsi sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să păstrați controlul. Este disponibil 24/7 în aplicația mobilă și pe desktop.

https://www.quitgamble.com


vc-rg-page_underage-gambling-desktop

Interdicția minorilor de participare la jocurile de noroc

Pentru a reduce șansele ca minorii să utilizeze site-ul nostru, îți vom solicita acte de identificare în cazul în care suspectăm că un anumit client are sub 18 ani. În cazul în care ești îngrijorat de faptul că o persoană minoră utilizează site-ul nostru, te rugăm să nu eziți să ne contactezi prin intermediul Centrul de Informații şi noi vom lua măsurile necesare. De asemenea, poți utiliza filtre de Internet pentru a reduce posibilităţile de pariere pentru minori:

Net Nanny

Cel mai bun software de control parental și de filtrare a conținutului web. Poate bloca aplicații, poate filtra site-uri web și astfel poți avea vizibilitate și control complet asupra activității online a copilului tău.

Află mai multe