Ghid Live Blackjack

La Vlad Cazino gasesti unul dintre cele mai indragite jocuri de casino live. Blackjack se joaca cu setul international de 52 de carti, insa fara cei doi jokeri. Versiunea de baza a acestui joc este si cea mai raspandita in intreaga lume. Exista insa si variatiuni ale acestui joc care au aparut mai nou si care aduc un suflu nou jocului.

Jocul acesta pare fi complicat la o prima vedere, insa nu e deloc asa. Pentru incepatori si nu numai, vampirul Vlad, alaturi de ajutoarele sale, au creat un grafic sistematizat, menit sa-I ajute pe jucatori sa ia cele mai bune decizii.

Cei care vor avea rabdarea necesara sa citeasca aceste randuri si sa parcurga sfaturile prezentate aici, isi vor insusi mult mai repede regulile jocului si vor invata cum se joaca blackjack live. Perioada de rodaj, inevitabila pentru jucatorii incepatori, va fi una mult mai scurta si trecerea la profit, accelerata.

Vei afla cand trebuie sa mai ceri carte si cand sa te opresti, sau cum Bet Behind poate duce jocul de blackjack online la un alt nivel. Esti invitat sa parcurgi randurile de mai jos si vei afla exact cum sta treaba.

Hit si Stand la Live Blackjack

In jocul de blackjack, una dintre cele mai importante decizii pe care vei fi nevoit sa o iei, e sa stii cand sa ceri si cand sa te opresti. E absolut esential sa cunosti trendintele si recomandarile privind sumele la care trebuie sa te opresti, penru a-ti mari sansele de castig.

Exista o probabilitate foarte mare ca dealerul sa mai ceara inca o carte de fiecare data cand are in mana carti de pana la 16. Daca tu te vei opri la 17, sau o suma mult mai mica, sansele tale de a castiga sunt destul de mici, asta daca dealerul nu depaseste 21.

Dublarea pariului in Live Blackjack

Una dintre modalitatile rapide de a castiga atunci cand joci Live Blackjack la Vlad Cazino, e sa te folosesti de dublare, de fiecare data cand “mirosi” o oportunitate. Ce inseamna asta? Ca iti poti dubla valoarea mizei pe pariul respectiv. Cu alte cuvinte, iti poti dubla potentialul castig, sau, in caz nefericit, pierderea poate fi dubla.

Sfat de la Igor: foloseste dublarea cu precadere atunci cand mana ta insumeaza valoarea 11.

Splitul in Live Blackjack

Aceasta optiune te poate ajuta, insa doar atunci cand ai in mana cartile potrivite. Va trebui sa actionezi cu tact, de fiecare data cand decizi sa te folosesti de acest instrument al jocului.

Sfat de la Igor: Nu e recomandat splitul cartilor de 5 sau 10. Procedeul acesta se pliaza cel mai bine la A si 8. Daca faci split la o pereche de 8-ari, sansele sa castigi sunt mult mai mari. Iti pot veni doua carti care te vor ajuta sa te apropii de 21, fata de valoarea 16, cat ar fi fara split.

Imbunatateste-ti experienta si testeaza Blackjack Live Behind

Vlad te sfatuieste ca odata ce ti-ai insusit regulile si conceptele de baza ale jocului de Blackjack Live, urmatorul pas la care ar trebui sa te gandesti e imbunatatirea sanselor de a castiga dublu. Sa presupunem ca intentionezi sa joci Blackjack Live, insa nu e nici un scaun disponibil la mese.

E o situatie cu care nici un jucator dornic nu ar dori sa se intalneasca, insa de multe ori se intampla acest lucru. Vlad Cazino e solutia perfecta pentru rezolvarea acestei situatii nu tocmai placute. Bet Behind iti ofera sansa de a plasa pariuri pe mainile altor jucatori, ca timpul tau de asteptare pana se elibereaza un loc sa poata fi fructificat si sa “nu stai degeaba”.

Beneficii pentru jucatorii Bet Behind:

  • Pot miza pe mainile altor jucatori, cat timp asteapta sa ia loc la una dintre mesele principale. Poti face profit cu destul de multa usurinta, odata ce vei observa anumite tendinte.
  • Vei avea aceasta ocazie, de a miza pe mainile si pe actiunile celorlalti jucatori si dupa ce vei lua loc la mese, astfel ca poti externaliza “lupta” si mai departe decat intre tine si dealer
  • Valoarea mizelor pentru Bet Behind incepe de la sume pe care orice jucatori si le poate permite. Poti testa fara probleme aceasta functie inovativa, fara sa iti descompletezi bugetul prea mult

Sugestii pentru incepatorii ce vor sa mizeze la Bet Behind:

In cazul in care masa la care doresti sa iei loc e ocupata, mesajul care te va intampina pe ecran e acesta “Toate locurile sunt ocupate, insa poti plasa pariuri Bet Behind pe oricare dintre jucatori.”

In cazul in care ai fost convins sa incerci Bet Behind, poti continua sa plasezi aceste pariuri pe mainile altor jucatori, chiar si dupa ce ai prins loc la mese. Vampirul nostru te sfatuieste sa urmaresti comportamentul si sa fii foarte atent la jucatorii pe care intentionezi sa mizezi si la medaliile obtinute de acesta. Sunt detalii mici, care pot face diferenta si te vor ajuta sa-ti faci o idee cate runde are castigate fiecare jucator.

Sunt multe variabile de care trebuie sa tii cont atunci cand te folosesti de acest instrument. Trebuie sa urmaresti indeaproape deciziile jucatorilor, sa fii atent la potentialele dublari ale pariurilor sau chiar la splituri, insa acestea sunt aspecte pe care doar practicandu-le le vei stapani.

Cand trebuie sa nu mai ceri carti la Live Blackjack

Inca de pe vreme cand Vlad locuia in castelul sau din Transilvania, aceasta era una dintre cele mai mari dileme pe care au avut-o toate generatiile de practicanti ai acestei frumoase discipline numita blackjack. Nu exista un raspuns universal la aceasta dilema si totul depinde de fler, de premonitie si de increderea pe care o ai in mana, ce vei obtine un numar cat mai apropiat de 21.

Daca mana ta initiala are valoarea 11 sa umai putin, decizia e extrem de simpla: mai cere o carte. Nu ai cum sa depasesti plafonul de 21 de puncte. Scenariul ideal care se poate intampla e sa bifezi fix 21. Daca se va intampal asta, sansele ca tu sa fii castigatorul rundei sunt foarte mari.

Daca valoarea celor doua carti pe care le-ai primit e 12 sau mai mult, atunci scenariul se complica. In cazul in care ai in mana un 5 si un 7, iar tu ai ales sa mai ceri o carte, in cazul in care valoarea acesteia este 10, automat ai acumulat 21 de puncte si ai depasit. In cazul in care decizi sa te opresti la 12, ai sanse extrem de mici sa castigi.

Cu alte cuvinte, nu exista o reteta sigura. Decizia opririi trebuie luata insumand o multime de factori, inclusiv analizand cartile dealerului si capacitatea lor de conversie. In functe daca ai o mana “puternica”, sau una “moale”, va trebui sa procedezi in consecinta. Daca ai o mana “moale”, nu e de blamat atitudinea agresiva. Intr-un anumit context al cartilor avute, poti oricand sa schimbi valoarea asului din 11 in 1 si astfel vei putea cere oc arte suplimentra.

Sfatul lui Igor: De fiecare data cand ai in mana 19, sau mai mult, e recomandat sa te opresti

Cum sa depasesti cat mai repede statutul de incepator la Live Blackjack

Jocul de Blackjack Live, sau orice alt tip de blackjack online, reprezinta discipline unde norocul si sansa au o pondere importanta in deznodamantul final, insa nu esentiala. Diferenta se face de multe ori de nivelul de experienta si in acuratetea deciziilor luate.

Foarte multi jucatori incep prin a invata principiile de baza, insa fara un studiu amanuntit si o implicare spre a cunoaste fenomenul, multi raman raman definitiv la acest stadiu, iar rezultatele lor au de suferit.

Cum sa treci la un nivel superior ca joc la Blackjack Live

Vlad insista pe aspectul ca toti jucatorii trebuie sa ajunga sa cunoasca faptul ca fiecare mana are un procentaj mediu raportat la sansele de castig, respectiv pierdere. Spre exemplu, daca dublezi cand ai in mana 20 impotriva dealerului, a carui prima carte e 6, e extrem de probabil sa obtii o plata mai mica, comparand cu cazul in care nu ai dubla. Trebuie eliminate si analizate foarte bine momentele in care vorbim de mize mari si mici deopotriva.

Eliminarea greselilor la jocul de Live Blackjack

Un lucru trebuie stabilit de la inceput: nu exista jucator fara greseala sau care sa joace toate mainile cu procentaj de 100% inspiratie. E important insa sa stii cand sa ceri cartea in plus si cand sa te opresti. Crearea unui sistem propriu de valori si etaloane, in funcite de care sa te ghidezi, bazat pe experientele anterioare, reprezinta solutia benefica.

Gata cu vorbaria, asezati-va chiar acum la o masa la Live Blackjack in cazinoul vampiresc si pune-ti in aplicare toate ideile desprinse din acest articol. Mult succes!

Joaca Blackjack!