Ghidul Vlad Cazino Pentru Ruleta Live

Alaturi de jocul de live blackjack, un alt joc extrem de popular care e disponibil in sectiunea de cazino live de la Vlad Cazino, e Ruleta Live. In cazinoul vampiresc, se porneste de la premisa ca nimeni nu s-a nascut invatat, tocmai din acest motiv am creat aceste ghiduri, menite sa ajute jucatorii incepatori si nu numai.

In cazul in care nu ai mai vazut o masa de ruleta niciodata, acest ghid si informatiile cuprinse in el ar putea parea usor descurajatoare. Nu e cazul sa te panichezi, deoarece e doar o impresie oarecum fireasca. In realitate, jocul de ruleta are reguli destul de simple, pe care oricine si le poate insusi cu usurinta. Odata ce vei parcurge acest ghid privind jocul de ruleta, vei realiza ca e unul dintre cele mai simpliste jocuri de casino live, insa nivelul de adrenalina si distractie furnizat e unul imens.

Majoritatea cazinourilor folosesc formatul standard de ruleta si acest lucru se intampla si la Vlad Cazino. Pentru inceput, cele mai simple pariuri pe care ai putea miza ar fi cele pe rosu sau negru, par sau impar, respectiv mare sau mic. Aceste tipuri de pariuri iti vor dubla investitia, in cazul in care se vor dovedi a fi castigatore.

Masa, roata si platile la Ruleta Live

Inceputul fiecarui joc de ruleta incepe in acelasi mod: dealerul invarte roata intr-o anumita directie, aruncand in acelasi timp o mica bila pe santul acestei roti, insa in directia inversa. Pe pacursul a cateva zeci de secunde, bila se va roti, iar in cele din urma se va opri pe una din multiplele locasuri de pe roata. Numarul pe care aceasta bila se opreste va fi declarat si numarul castigator al jocului respectiv.

Pariuri interne

Aceste pariuri sunt plasate in partea din interiorul mesei, pe numere de la 0 la 36. Exista cinci tipuri de pariuri interne disponibile in cadrul acestui joc: straight, split, street of three line, corner si six line.

  • Straight: pariul este pe un singur numar, ce va fi plasat punand un jeton in casuta corespunzatoare numarului respectiv
  • Split: pariul este pe doua numere ce se invecineaza, fie pe orizontala, fie pe verticala. Acest pariu se efectueaza plasand jetonul pe linia care desparte aceste doua numere
  • Street of Three Line: pariul este pe o linie orizontala ce numara trei numere. Poti plasa acest pariu plasand jetonul pe marginea numarului din partea stanga a acestui sir de 3 numere
  • Corner: este pariul pe patru numere ce formeaza un patrat. Pentru a plasa pariul de tip cornere, se pune jetonul pe mijlocul crucii formate de intersectia acestor patru numere
  • Six Line: pariul pe 6 numere invecinate de pe aceeasi linie. In cazul in care doresti sa plasezi pariul pe numerele 1-6, va trebui sa plasezi jetonul pe intersectia sub forma de T, din partea stanga, intre 1 si 4.

Pariuri externe

Acest pariuri externe sunt plasate in partea din stanga si sub cele trei coloane cu numerele de la 1-36. In principiu sunt cinci modalitati de a plasa un pariu exterior: Coloana, Duzina, Mare sau Mic, Rusi si Negru, Par sau Impar.

  • Pariul pe coloana: mizezi pe una dintre cele trei coloane verticale (stanga, mijloc, dreapta). Vei pune jetonul in sectiunea dedicata. Astfel vei miza pe toate cele 12 numere alese din cadrul acelei coloane.
  • Pariul pe duzina: mizezi pe 12 numere consecutive, impartite in mod egal pe sectiuni, dupa cum urmeaza: 1-12, 13-24 si 25-36
  • Mari sau Mici: mizezi fie pe numerele mari (19-36), fie pe numerele mici (1-18).
  • Rosu sau Negru: mizezi pe culoare (rosu sau negru) in detrimentul unui numar.
  • Par sau Impar: mizezi pe paritatea sau imparitatea numarului

Tipuri diferite de ruleta online

Batranul Igor are un sfat pentru toti invatateii intr-ale ruletei: Cea Europena este mai avantajoasa, in sensul in care are doar un singur numar 0, pe cand cea Americana are atat 0, cat si dublu 00. E un mic detaliu care poate face diferenta.

Ruleta Americana

Dupa cum spuneam si mai sus, diferenta intre ruleta Americana si cea Europeana consta in prezenta unui numar suplimentar, in cazul celei Americane. Pe roata acesteia, sunt prezenta 38 de locasuri. Avem numerele de la 0 la 36, plus un locas special, 00. La fel ca in cazul celei Europene, avem 18 locasuri colarate cu rosu si 18 colorate cu negru. Cele doua ramase, 0 si 00 au culoarea verde.

Ruleta Europeana

Varianta ruletei europene are un singur locas colorat cu verde, care contine cifra 0. Acest tip de ruleta e preferat, deoarece, cel putin din perspectiva matematica, confera jucatorilor o sansa mai mare de a castiga. La fel ca in cazul celei Americane si aici avem 18 numere colorate cu rosu si alte 18 colorate cu negru.

In concluzie, nu e mare filozofie cu ruleta. Esti invitatul nostru sa testezi Ruleta Live de la Vlad Cazino si sa te bucuri de unul dintre jocurile in care tu ca jucator ai din punct de vedere matematic, cele mai mari sanse de a castiga.

Ruleta Live e alegerea potrivita pentru tine!

Joaca Ruleta Live!