Întrebări frecvente

Cât de mult pot câștiga?
Fondul de premiere HexaPro Poker este decis printr-o loterie la începutul fiecărui joc și poți ajunge să joci pentru orice sumă egală cu de 1,5 până la 1.000 de ori valoarea buy-in-ului. Multiplicatorii de buy-in posibili sunt: 1,5x, 3x, 5x, 10x, 25x, 100x și 1.000x. Ori de câte ori multiplicatorul este de cel mult 10x, câștigătorul primește tot premiul. Dacă multiplicatorul este de cel puțin 25x, 80% din premiu ajunge la jucătorul de pe primul loc, 12% la locul doi și 8% la locul trei.

Cât costă să joc?
Poți stabili mizele între 1 € și cel mult 100 €. Buy-in-urile posibile sunt: 1 €, 2 €, 5 €, 10 €, 25 €, 50 € și 100 €.

Cum se joacă jocul?
HexaPro este un joc Texas Hold’em standard.
Tu și doi adversari primiți fiecare câte două cărți „în mână” și 500 de jetoane. 
Apoi, fiecare are posibilitatea de a paria sau de a se arunca (să renunțe la mână).
Mai departe, pe masă sunt puse trei cărți și urmează încă o rundă de pariere. 
Este adăugată o a 4-a carte (turn) și urmează iar o rundă de pariere.
Este adăugată a 5-a și cea din urmă carte (river) și jucătorii au ultima șansă de a mări miza.
Câștigătorul este stabilit de cea mai bună mână posibilă formată din cinci cărți. Poți folosi oricare dintre cele cinci cărți de pe masă, precum și pe cele două „din mână”.

Împotriva cui joc?
În HexaPro Poker te confrunți cu alți doi jucători reali în fiecare joc! Este posibil să descoperi că viteza și abilitățile de care dispui te vor duce mai departe atunci când nu joci împotriva casei.

Cum încep un joc?
Nu este nimic mai simplu decât să începi un joc de HexaPro. Nu trebuie decât să lansezi jocul HexaPro din această pagină, să îți scrii numele de utilizator la masă, să selectezi buy-in-ul și să apeși pe jetonul de începere a jocului.

Care sunt mâinile bune în HexaPro?

Acesta este ghidul nostru pentru mâinile pe care le poți juca în poker, de la cea mai bună la cea mai slabă.

Chintă roială
Nimic nu bate o chintă roială. Este cea mai bună mână în poker și este foarte rară. Conține toate cărțile de la 10 la As din aceeași suită.

Chintă la culoare
A doua cea mai bună mână este asemănătoare unei chinte roiale. Conține cinci cărți consecutive, din aceeași suită, însă cărțile sunt mai mici.

Careu
După cum o sugerează și numele, această mână conține patru cărți de aceeași valoare. Mâna poate fi completată cu cea mai mare carte de pe masă sau din mâna ta.

Ful
O combinație de trei bucăți și o pereche. Jucătorul care are în mână un ful cu cele trei bucăți formate din cărțile cu cea mai mare valoare câștigă în fața altor jucători care au ful.

Culoare
Această mână este formată din cinci cărți din aceeași suită. Acestea nu trebuie să fie într-o anumită ordine. Dacă doi jucători au culoare, câștigă cel cu cartea cea mai mare în culoarea sa.

Chintă
O serie de cinci cărți consecutive, una după alta, dar care nu sunt din aceeași suită. Așii pot urma după un rege sau pot fi la începutul chintei, urmați de un doi.

Trei bucăți
Această mână conține trei cărți de același fel. De exemplu, trei ași. Mâna este completată cu cele mai mari două cărți disponibile

Două perechi
Două seturi de câte două cărți de același fel. De exemplu, doi regi și două regine. Ultima carte care completează mâna este cea mai mare carte rămasă disponibilă.

Pereche
Două cărți de același fel. De exemplu, doi ași. Mâna este completată cu cele mai mari trei cărți rămase disponibile.

Carte mare
Poți juca o mână cu cea mai mare carte pe care o ai în mână, dacă nu ai niciuna dintre mâinile de mai sus. Însă, ar fi mai indicat să te arunci.

Cât durează un joc?
HexaPro este un joc alert și, de obicei, durează circa 5 minute până când este stabilit câștigătorul. Dacă toți cei trei jucători pariază all-in din prima mână, poate dura doar câteva secunde. Foarte rar durează mai mult de 15 minute. Durata jocului va depinde de multiplicator/fondul de premiere. Cu cât este mai mare multiplicatorul, cu atât va fi jocul mai lung.

Ce se întâmplă dacă mă deconectez în timpul unui joc?
Deoarece joci împotriva altor jucători, nu putem opri jocul în cazul în care te deconectezi, însă dispunem de măsuri care să te protejeze în majoritatea situațiilor. Dacă te deconectezi, vom prelungi automat timpul de care dispui pentru a acționa cu 20 de secunde. Acest lucru îți va oferi șansa de a te reconecta și de a reveni în joc înainte ca mâna să îți fie aruncată.

Joacă acum