Ghiduri de Poker

Când ai sute de ani, așa cum are orice vampir care se respectă, e clar că știi foarte multe despre orice, iar pokerul nu face excepție. Vorbim despre unul din cele mai populare jocuri din lume, declarat chiar sport al minții de International Mind Sports Association în 2010, la congresul din Dubai, EAU.

Astfel, în cadrul secțiunii Ghiduri de poker Vlad Cazino, am pregătit o serie de articole pe care orice jucător de poker, fie el novice sau experimentat, ar trebui să le citească.

Care sunt originile jocului de poker? Cum a evoluat acest joc fascinant de-a lungul timpului? Când au apărut primii operatori de poker pe internet? Care sunt regulile de joc și cele mai bune mâini la poker? Care sunt cele mai de succes strategii la turneele de poker? Ce înseamnă bankroll management și de ce este important acest concept? Cum să-ți controlezi emoțiile la mesele de joc?

Citește ghidurile de poker Vlad Cazino și vei primi răspuns la toate aceste întrebări plus multe altele. Și nu uita că la Vlad Cazino turneele Jackpot Poker de 3 jucători sunt disponibile non-stop, iar fondul de premiere poate fi oricând mai mare de 1.000 de ori decât buyin-ul.

Ghiduri Pentru Incepatori

Article

Cum sa joci cu succes turnee de poker Sit and Go

Cele mai populare variante ale jocului de poker online sunt mesele cash, turneele MTT (Multi Table Tournament) și turneele Sit & Go. Acestea din urmă sunt disponibile non stop pe internet sub nenumărate forme, de la cele de tip Double Up (6 jucători), în care jumătate din jucători își dublează investiția la final, și până la turnee Hyper Turbo de 3 jucători cu premii surpriză, așa cum sunt cele din secțiunea Jackpot Poker de la Vlad Cazino.
De La Inceput