Tratament VIP la Bingo

S-a terminat șmecheria! Trăiește experiența high class la Bingo, în camera exclusivă Mansarda, unde sunt cele mai mari jackpoturi de pe tot site-ul. Deschisă doar pentru un număr limitat de jucători, în Mansardă te vei simți la înălțime, cu bilete foarte ieftine și premii foarte mari.

Te poți juca dimineața sau seara și îți pun la dispoziție un amestec de jocuri, BOGOF, Roll On și X2G.

Cum stă treaba?

Tu cumperi bilete de bingo în valoare de 75 RON (la orice alte camere în afară de Bârlogul și Mansarda) în decurs de 24 de ore și eu îți dau acces gratuit la cea mai șmecheră cameră VIP – Mansarda.

Cum te califici: Pariază cel puțin 75 RON în bani reali între 1:00 și 00:59 pentru a obține acces pentru ziua următoare.

Când: În fiecare zi între 10:00 și 12:00 și 20:00 și 22:00 cu bingo gratuit în fiecare oră dintre aceste intervale.

Unde: Mansarda

Interval preț bilete: 0-50 RON

Caracteristici speciale jocuri:

  • BOGOF - Cumperi unul și primești gratuit unul, două sau chiar trei. Fii pe fază pentru biletele duble gratuite oferite în camerele noastre de bingo.
  • 1&2To Go - Obține o parte din fondul de premiere. Împarte câștigurile dacă mai ai un singur număr sau două până la full house.
  • Fair 4 all – Jocuri în care participanții pot cumpăra doar un număr fix de bilete fiecare, ceea ce înseamnă că au șanse egale la câștig.
  • Roll-on – Obține o a doua șansă la câștig, deoarece va fi plătit și al doilea jucător cu Full House.

* Se aplica Termenii si Conditiile generale Vlad Cazino.