Acces gratuit la Bingo

Cea mai tare șmecherie la Bingo! Dacă ești nou pe aici, te invit la mine în bârlog să stăm chilleanu și să vezi cum sunt jocurile mele de Bingo, fără să faci vreo depunere!

Stai liniștit, ai timp 14 zile de la crearea contului să te distrezi și să devii un mare boss la bingo, fără să scoți ceva din buzunar. Accesul gratuit și ofertele exclusive nu trebuie ratate, știi ce zic?

Cum funcționează:

 • Toți jucătorii noi primesc acces 14 zile în Camera începătorilor, Bârlogul, unde își pot crea un nume de chat. Pentru a crea un nume de chat,  mergi la un joc din lobby pentru a deschide softul de bingo și apoi completează un nume de chat în fereastră.
   
 • Camera începătorilor este deschisă în fiecare zi între 8 am GMT-10 am GMT si 6 pm GMT-8 pm GMT .
   
 • Toate câștigurile vor fi plătite ca și bingo bonus care poate fi folosit doar pentru a cumpăra bilete bingo.
   
 • Tip de joc: 75 ball Variant.
   
 • Se aplică termenii și condițiile generale Vlad Cazino.

Tipuri de jocuri:

Roll-On Bingo – La jocurile Roll-On Bingo, jocul continuă cu premii extra la Full House - oferindu-vă astfel mai multe șanse să câștigați!

BOGXF (Buy One Get X Free) – Pentru fiecare bilet cumpărat, primești automat 1,2 sau 3 în plus gratuite.

1 and 2 To Go ( 2TG)  – Dacă îți mai trebuie un număr sau două pe bilet(ele) tale când se sfârsește jocul, câștigi un premiu bonus!

Fair 4 all – jocuri în care nu poți cumpara decât un anumit număr de bilete fiecare, însemnând că toți jucătorii au aceleași șanse de câștig.