Invită-ți prietenii și ai până la 2.500 rotiri gratuite cash!

Peste 150 de ani de nemurire și doar un lucru e sigur: distracția e mai mare când ai prietenii aproape!  

Recomanzi Vlad Cazino prietenilor și primești 500 rotiri gratuite cash la Joker Pro! Adună toată gașca și primești 2.500 rotiri gratuite, pentru 5 prieteni.

Și nu doar tu primești bonus! Prietenii tăi primesc și ei un bonus de 100% până la 999 RON + 101 de rotiri gratuite la Shining Crown + 5 poker tokens, la prima depunere!

* verifică Termenii și condițiile de mai jos.

 

Recomandă un prieten acum

Cum? Foarte simplu!

1. Te înscrii la ofertă cu un clic pe "Recomandă un prieten".
2. Eu trimit invitațiile prietenilor tăi.
3. Prietenii tăi efectuează prima depunere și vă bucurați de bonusuri!
*Pentru acordarea bonusului de recomandare este necesar ca prietenul invitat să parieze (în funcție de valoarea contribuțiilor), o sumă minimă de 1.500 RON (în cazinou), în termen de 30 de zile de la optarea ta la promoție.

1. Inscrie-te pentru ofertă
Accesează secțiunea "Recomandă un prieten" acum
2. Invită un prieten
Recomandă maxim 5 prieteni
3. Prietenul tău îndeplinește cerințele de rulaj
Inregistrare - Depozit - Îndeplinirea condițiilor de pariere de către prietenii tăi.

Beneficiile programului 'Recomandă un prieten':

  • Vei fi recompensat cu 500 rotiri gratuite cash și prietenii tăi vor primi un bonus de Bun Venit foarte generos!
  • Bonusul primit de tine nu are condiții de pariere, dar poate fi acordat doar după ce prietenul tău îndeplinește condițiile de rulaj.
  • Poți recomanda cu succes până la 5 prieteni, ceea ce îți va aduce până la 2.500 rotiri gratuite

Recomandă un prieten acum

Termeni și condiții

Următorii termeni și condiții se referă la Programul Recomandați un Prieten și constituie acordul între Vlad Cazino și titularul de cont / tu în cadrul programului. Prin intrarea în program, titularul de cont / este de acord și acceptă acești Termeni și Condiții. Promoția va începe pe 30.05.2020, ora 00:01.

Termeni si condiții ale Programului:
1. Programul Recomandă un prieten îți oferă posibilitatea de a invita prieteni să se înregistreze la Vlad Cazino.

2. Programul este activat doar dacă un prieten își creează un cont Vlad Cazino prin intermediul linkului primit de la tine. Linkul tău de recomandare prieteni poate fi găsit pe pagina principală a promoției Recomandă un prieten. După ce prietenul recomandat și-a creat un cont pe siteul nostru și dacă toate condițiile descrise mai jos au fost îndeplinite, vei primi un bonus.

3. Nu sunt eligibili pentru acest program: - Prietenii care nu locuiesc în România - Prieteni care sunt din aceeași locuința și / sau folosesc aceeași adresă IP ca si tine; - Prieteni care au deja un cont Vlad Cazino;

4. Pentru a primi bonusul Prietenul tau trebuie: - Sa se înregistreze prin intermediul link-ul pe care îl vei trimite (prin Vlad Cazino, accesând pagina Recomandați un Prieten) în termen de 30 de zile după acceptarea acestor T & C. - Parieze (în funcție de greutatea contribuțiilor așa cum sunt definite în anexa 1de mai jos), o sumă minimă de 1500 RON (in Cazinou), în termen de 30 de zile de la optarea ta la promotie.

5. Odată ce aceste condiții sunt finalizate, vei primi un bonus de 500 rotiri gratuite pentru Joker Pro în contul tau Vlad Cazino în 72 de ore, care pot fi retrași imediat sau pariați.

6. În cadrul programului, vei primi un (1) bonus pentru fiecare înregistrare valabila de Prieteni recomandați la Vlad Cazino. Numărul maxim prevăzut de prieteni care pot fi înregistrați de către același titular de cont Vlad Cazino este 5.

7. Esti de acord și înțelegi că, dacă prietenul tău se înregistrează printr-o cale diferită de cea descrisă în acești termeni și condiții, recomandarea nu va fi valabila, iar programul nu va fi activat. Prin urmare, nu vei primi bonusul.

Anexa 1:

Contribuțiile către cerințele de pariere pentru jocuri de cazinou Mizele de la toate jocurile din Cazinoul Vlad Cazino vor conta pentru cerințele de pariere. Cu toate acestea mizele in anumite jocuri vor contribui mai puțin la îndeplinirea cerințelor de rulare decât altele, așa cum este detaliat în tabelul de mai jos:

Categorie Produs Mize % Contributie
Jocurile Slots (toate jocurile) 100%
Scratch Cards 100%
Toate Jocurile de masa, incl. Baccarat, Black
Jack si Roulette 10%
Cazinou Live 10%
Bingo - 200%

Daca prietenul tău joaca la Video Slots, el contribuie 100% față de cerințele de pariere. Astfel, dacă el pariază RON 70, el va contribui către progresul bonusului cu o valoare de RON 70. Cu toate acestea, în cazul în care el preferă jocurile live Cazinou, mizele sale vor contribui cu 10% din suma pariată cerințele de progresare a bonusului. Astfel, în cazul în care el pariază RON 70 la Live Cazinou, el va contribui către progresul bonusului cu o valoare de RON 7. Se aplică Termenii și condițiile generale Vlad Cazino.