Bine ai venit la Vlad Cazino, primul cazino online din Romania!

Salut, si bine ai venit! Daca esti in cautarea celei mai tari experiente dintr-un cazino online cu promoții excelente atunci Vlad Cazino este pentru tine. Distractia nu doarme niciodata la Vlad Cazino, iar tu te poti bucura din plin de ea de pe telefon, tableta sau laptop!

Vlad Cazino este locul ideal unde sa iti incepi aventura in lumea cazinourilor online!

Am cel mai tare bonus de bun venit:

100% pana la 999 RON. In plus te astepta si 50 de runde gratuite la Slotul Wild Blood! 

Mare atentie - bonusul nu se acorda pentru depunerile prin Paysafecard! 

 

 

tile-deposit-bonus-vladcazino-2018

100% bonus pana la 999 RON la prima depunere. Depune 500 RON si joci cu 1000 RON!

tile-free-spins-vladcazino-2018

50 rotiri gratuite la Wild Blood dupa prima depunere.

Intra si tu in lumea lui Vlad

Termeni și Condiții
  • Termeni si conditii Bonus 100% pana la 999 RON+50 de rotiri gratuite:
  • Bonusul de bun venit acordat este de 100% pana la 999 RON. Daca depui 200 RON, vei primi bonus 200 RON. Vei avea astfel la dispozitie 500 RON pentru a te bucura de distractia din Vlad Cazino.
  • In plus, vei primi 50 de rotiri gratuite la jocul Wild Blood dupa prima depunere efectuata la Vlad Cazino. Rotirile gratuite vor fi disponibile in urmatoare zi lucratoare efectuarii depunerii, inainte de 23:59 CET. Pentru a putea retrage castigurile obtinute la rotirile gratuite, acestea trebuie rulate de 25 de ori la cazino, in termen de maxim 30 zile.
  • Banii bonus trebuie rulati de 35 de ori inainte de a fi retrasi. Spre exemplu, pentru a retrage 100 RON din banii bonus si castigurile obtinute, va trebui sa pariezi 3500 RON.
  • Jocurile slot conteaza 100% catre cerinta de bonus, in timp ce jocurile bingo conteaza 200%. Jocurile de masa si jocurile poker video conteaza 10% la rulaj. Pentru jocurile din cazinoul live, cerinta de rulaj este de 50 ori.
  • Jucatorii care abuzeaza de sumele bonus oferite jucand slot-uri cu progresie mecanica, cum ar fi Super Monopoly Money, Castle Builder, Tower Quest, vor avea castigurile retrase si conturile risca sa fie inchise.
  • Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit.
  • Bonusul este valabil timp de 30 de zile. Daca in acest interval nu este indeplinita cerinta de rulaj, castigurile obtinute vor fi pierdute.
  • Doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani si au resedinta in Romania pot folosi bonusul. Doar o singura persoana din locuinta poate benficia de bonus.
  • Termenii si conditiile generale Vlad Cazino se aplica. Vlad Cazino isi rezerva dreptul de a modifica sau anula acest bonus in orice moment.