Ce sunt Jackpoturile progresive?

Primul meu progres in lumea termenilor cazino online a fost sa invat despre jackpoturile progresive. Si nu e greu deloc!

Jackpotul acestor jocuri creste pe masura ce jucatorii joaca la aceste sloturi. Jocul adauga un procent miniscul din fiecare miza la Jackpot si ofera sansa unui castig mult mai mare decat la sloturile normale. Simplu, nu?

Te invit sa incerci slotul Leprechaun goes to Hell si sa te inscrii in cursa pentru jackpot!

Valoarea jackpotului

Valoarea jackpotului este mereu afisata de jackpot-meter. El se gaseste in partea superioara a ecranului, e de obicei mare, luminos si strident colorant – exact cum imi place!

Pariul maxim (Max Bet)

Lectia numarul 1 despre jackpoturi progresive: este necesar sa plasezi pariul maxim acceptat pentru a lua jackpotul! Un jackpot progresiv nu e chiar usor de obtinut, in concluzie! Daca nu esti ok cu idea de a miza sume mari iti recomand sa incerci un slot online normal, fara jackpot progresiv.

Este pacat sa nu ai sansa sa castigi jackpotul oferit dar si mai pacat ar fi sa joci la un slot progresiv fara a respecta conditiile necesare pentru castigul cel mare.

Sfaturi pentru a castiga jackpotul progresiv

  • Regula de baza (se aplica nu doar in cazul jackpoturilor progresive) – citeste termenii si conditiile jackpotului, pentru a avea toate informatiile, inclusive valoarea pariului maxim.
  • Asigura-te ca pariezi acest max bet, ca sa ai sanse reale de a castiga jackpotul
  • Aloca un buget maxim pe care il poti cheltui ca jocul sa ramana distractiv
  • Joaca la sloturile cu cel mai mare jackpot, pentru a avea sansa sa castigi cat mai mult.