Care e treaba cu simbolurile Scatter la cazino online?

Daca este un simbol pe care sa-l tii minte este simbolul Scatter! Da prietene, caci el deschide runde bonus si alte features specifice fiecarui joc. Dar cel mai marfa lucru: oricand apare ai castigat! Smecherie pe vampirie!

Cum functioneaza simbolul Scatter?

Cele mai multe sloturi online, de la cele mai simple la cele mai complexe, au simbolul scatter. Nu trebuie sa fie prezent pe o linie castigatoare, ci doar sa apara!

De exemplu, la  Sizzling Hot Deluxe simbolul Scatter (Star) poate aparea pe oricare dintre cele 5 linii. Daca apare pe toate liniile pregateste-te de castiguri ca lumea!

Runde bonus cu simbolul Scatter

Cele mai cool jocuri slot au diferite bonusuri asociate simbolului Scatter. De exemplu, daca simbolul Scatter apare pe minim 3 role este declansata runda bonus.

Runda bonus poate consta in rotiri gratuite sau diferite alte sanse pentru extra castiguri. Acestea sunt de obicei realizate prin sticky scatters sau sticky wilds.

In unele jocuri, simbolul Scatter poate declansa un minijoc interactiv. Poti castiga si mai piesa daca alegi corect elementele castigatoare.

Cum afli daca un joc are simboluri Scatter

Verifica sectiunea tabelului de plati – simplu! Este prezenta in fiecare si cu ocazia iti mai faci si o idee dupa ce simboluri sa te uiti mai mult si ce combinatii sunt cu adevarat smechere!

Cam atat prieteni despre simbolul Scatter va doresc cat mai multe simboluri si cat mai multe castiguri!

Vlad

Înregistrează-te