Multiplicatorii, elemente cheie ale sloturilor din cazinouri

Atunci cand vorbim de multiplicatori, perspectiva e aproape nelimitata. In sloturile online disponibile in cazinoul lui Vlad, iti poti multiplica castigul chiar de zeci de ori. Valoarea prin care care castigul tau va fi inmultit de un anumit numar de ori va fi mereu predeterminata, iar tu vei stii cat poti castiga.

Piata jocurilor online nu ofera foarte multe sloturi care sa aiba acesti multiplicatori, insa Vlad Cazino face exceptie si aproape fiecare joc din “ograda” vampirului are astfel de facilitati care iti pot inzeci profitul.

Chiar si in cazul unor mize modeste, multumita acestor multiplicatori atent  creionati de Vlad, sumele castigate pot fi nesperat de mari. Acesti multiplicatori sunt extrem de simplu de perceput chiar si de jucatorii de cazino fara prea multa experienta. Unii multiplicatori pot avea efec asupra castigurilor, iar altii vor multiplica pariurile pe linii.

Jocul de baza si multiplicatorii

Foarte putine sloturi online ofera multiplicatori in jocul de baza, insa la Vlad Cazino am inclus cateva astfel de jocuri. Atunci cand aceste elemente sunt prezente in jocul de baza, poate fi multiplicata doar valoarea liniilor de plata castigatoare. Drept exemplu, in cazul in care prinzi 5 diamante (simbol), iar multiplicatorul este 5x pe o linie, atunci castigul total va fi linia de plata activa, inmultita cu 5.

Prezenta multiplicatorilor in rotirile gratuite

In timpul acestor runde gratuite din sloturile online, acesti multiplicatori apar ultimii. La inceputul acestor rotiri gratuite, va trebui sa alegi un multiplicator dintre simbolurile ascunse. Astfel vei putea descoperi anumiti multiplicatori mai mari, iar castigurile vor spori simtitor.

Multiplicatorii de tip Scattered

Daca nu stii care-i “smecheria” cu aceste simboluri scatter, te invitam sa arunci o privire peste ghidul nostru.  Uneori se intampla ca unele tipuri de scatter sa fie speciale, avand capacitatea de a dubla castigul, precum un multiplicator. O conditie importanta e ca in cazul acestor tipuri de jocuri de cazino, scatterul sa fie plasat pe role oriunde altundeva, mai putin pe linia de plata, ca acesta functie de multiplicator sa fie activata.

Jokerii si multiplicatorii

Rolul principal al unui joker (wild) e acela de a inlocui orice alt simbol, in ideea de a forma o combinatie castigatoare. La unele sloturi online, acesti jokeri nu pot inlocui simbolurile speciale, insa atunci cand e cazul, jokerii actioneaza la fel ca multiplicatorii.

Vlad te asteapta chiar acum in cazinoul lui, sa-ti deschizi un cont si sa te convingi singur cum e cu inzecitul castigului si cu multiplicatorii. Vei fi uimit inca din start, deoarece generosul vampir iti va multiplica depozitul initial cu 150%.

Joacă cazino acum!