Simbolurile WILD in sloturile online

Pentru persoanele care nu sunt familiare cu sloturile online si in general cu jocurile de cazino online, termenul de WILD poate parea un mister. Trebuie sa stii ca WILD-urile exista de la inceputul sloturilor. Practic rolul acestor elemente e exact rolul jokerului din jocul de carti. Jokerul in sine este un “wild card”.

Aceste simboluri WILD au capacitatea de a inlocui orice alt simbol de pe role, cu scopul de a constitui o linie de plata. Spre exemplu, daca ai prins doua simboluri identice pe rolele 1 si 2, daca ai sansa sa prinzi un WILD pe rola 3, automat ai concretizat o combinatie castigatoare.

De ce exista simbolurile WILD?

In principiu, existenta simbolurilor WILD dinamizeaza si face jocul mult mai interesant, totodata ajuta jucatorul sa castige mai usor. Aceste simboluri, la fel cum deja am mentionat, pot inlocui aproape orice alt simbol din jocul de baza. Scopul lor e sa concretizeze o linie de plata, de pe urma caruia sa poti castiga. Poti sa fi sigur ca in cazinoul vampirului nostru va ploua cu astfel de simboluri.

Singurele simboluri care nu pot fi inlocuite de Wild sunt simbolurile bonus si simbolurile scatter, despre care ajutoarele lui Vlad ti-au mai povestit intr-un alt ghid postat pe site. Scatterul te va rasplati, indiferent unde va aparea, in timp ce simbolul bonus va fi si el foarte util, de obicei cand prinzi trei astfel de simboluri va fi declansata indragita runda a rotirilor gratuite.

Fiecare joc beneficiaza de propriul simbol Wild, care in majoritatea cazurilor este ales in functie de tematica si grafica jocului. Spre exemplu. Indragitul joc Starburst are ca simbol o stea multicolora, in timp ce un alt joc foarte apreciat de rockeri si nu numai, Guns N’ Roses, are ca Wild jogoul formatiei.

La unele sloturi online, simbolul Wild apare doar pe anumite role, cum ar fi rola 1, 3 sau 5, iar pe altele poate aparea doar pe rolele pare, cum ar fi 2 si 4. Este esential sa arunci un ochi peste regulile jocului respectiv, pentru a stii exact la ce sa te astepti. Sfat de mecanic, venit de la Lucian.

Tipuri de simboluri wild in sloturile online

La fel cum exista jocuri cu designuri si mecanica diferita, la fel exista diferite tipuri de simboluri wild. Pe langa toate aspectele pe care le-am punctat mai sus, trebuie sa stii ca la jocurile de la Vlad Cazino vei avea o multime de wild-uri speciale, menite sa aduca un aport unic fiecarui slot.

Si in cazul acestor simboluri speciale e bine sa verifici dinainte, pentru a putea fructifica la maxim oportunitatile oferite de acestea.  

Simbolul Wild Multiplicator

Ca printr-o magie, scoasa din palarie, pe vampirie, la Vladut in cazino, simbolul Wild are puterea de a transforma o rotire pierzatoare intr-una castigatoare. E foarte placuta senzatia sa stii ca ai castigat, desi socotelile dadeau tura pierduta. De ce sa ramai doar cu castigul respectiv si sa nu-l si multiplici?

Ei bine, aici intervine simbolul Multiplicator, care este un tip de Wild care excat asta face. Nu doar ca va inlocui orice simbol standard, insa iti ofera sansa sa iti sporesti castigul. Da, ai auzit bine. Exista sloturi unde cu ajutorul unui astfel de simbol iti poti dubla castigul. In cazul altor jocuri, exista sansa sa apara simultan mai multe simboluri de acest tip, iar frumusetea e ca nu se vor anula unele pe altele, ci se vor contopi, ca tu sa obtii castiguri de neuitat.

Simbolurile Stacked Wild

Un alt element gandit de inginerii care au surubarit la jocurile prezente in misteriosul cazino al vampirului, sunt stacked wilds. O formatiune de acest tip apare in stiva, cuprinzand o stiva de minim doua, trei sau chiar mai multe simboluri wild etajate unul peste altul. Exista anumite sloturi online unde aceste tipuri de simboluri apar doar in rundele bonus, pe cand in altele, ele pot aparea in orice moment. E bine sa te informezi dinainte asupra acestui aspect.

Simbolurile Expanding Wild

Acest tip de simbol wild este foarte asemanator cu cel prezentat anterior. Daca un anumit slot beneficiaza de aceasta facilitate, ei bine, cand va aparea expanding wild-ul, intreaga rola va fi cuprinsa de aceste simboluri, de sus pana jos. Acest tip de Wild este chiar mai bun decat cel Stacked, deoarece ca volum, aproape de fiecare data, expandingul va acoperi un volum mai mare.

Dat fiind faptul ca atunci cand aterizeaza pe role, face “prapad” vertical in sens pozitiv, acoperind rola, castigurile tale vor creste cum nu te astepti.

Simbolurile Trailing Wild

Din punct de vedere mecanic, zise Lucian, acest tip de Wild se deosebeste cumva de cele doua anterior prezentate. Cel mai usor de explicat ce face acest Wild e comparatia cu clonarea.

Atunci cand un wild de acest tip se iveste pe role, acest simbol isi va crea o clona si va ramane fixat pe pozitie, astfel ca el va fi prezent si rotirea viitoare, insa cu o pozitie mai jos pe rola. Partea cu adevarat cool a acestui tip de wild e ca seria aceasta continua, pana cand wild-ul ajunge in pozitia cea mai de jos. Trailing Wild-ul se scurge pe rolele jocului, la fel cum se vor scurge premiile din cazino catre buzunarul tau.

Sticky Wilds

Ultimul tip de Wild pe care-l prezentam in acest ghid e cu adevarat lipicios si poarta denumirea de “sticky”. Acest tip de wild e asemanator ca si concept cu cel de tip Trailing, singura diferenta e ca de aceasta data, simbolul va ramane ferm pe pozitie si nu va “curge” pe role. Acest simbol e adorat de Vlad, deoarece ii place sa ramana “batut in cuie”, pentru un numar predefinit de rotiri. Atunci cand te lovesti de el, va aparea garantat cel putin doua rotiri.

De obicei, acest tip de Wild apare in cadrul jocurilor bonus, unde ramane ferm pe pozitie pe toata durata rotirilor gratuite, asigurand sanse sporite de castig. Un slot online care-I vine in cap habaucului de Igor, e Wild North, unde unele jocuri bonus au aceasta functie a wild-urilor “lipicioase”.

Cam aceasta ar fi povestea simbolurilor Wild in cazinoul vampiresc. Speram ca am fost cat de cat concisi. Nu uita sa verifici in continuare sectiunea Ghidurilor de cazino, unde adaugam frecvent materiale menite sa explice conceptele de baza din aceasta sfera.

Accesează bonusul de bun venit!